To je to što me zanima!

Ivana Habazin ove subote ulazi u ring, ali ne protiv McCarter

U siječnju ove godine, Ivana Habazin dogovorila je borbu protiv Layle McCarter, ali borba je ipak odgođena. 'Rekli su da neće biti dovoljno novca za mene kao protivnicu. A to im je bio glup izgovor', rekla je
Vidi originalni članak

Iako je prvotno dogovoreno da će se Ivana Habazin (31) boriti protiv jedne od najboljih boksačica u povijesti Layle Eveleen McCarter (41) došlo je do velikog preokreta.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana Habazin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Habazin se ove subote u Dubaiju vraća u ring, ali nakon što je ikona ženskog boksa i osvajačica svjetskih titula u pet različitih težinskih kategorija najavila svoj nastup za 10. travnja, bilo je jasno da McCarter više nije njezina protivnica. 

- Layla u glavnoj, a ja u sunaslovnoj borbi - rekla je Ivana za Fightsite i pojasnila što se točno dogodilo:

- Meč protiv Layle odgađan je nekoliko puta. Bilo je tu i problema s promotorom, a Laylin menadžer u jednom nam je trenutku rekao da ona ipak neće boksati protiv mene. Povukli su se iz borbe i objasnili mom menadžeru da nju čeka nastup na nekom drugom eventu, ali, kao, javit će nam se ako nešto od svega ipak bude. U principu, rekao je da na tom eventu neće biti dovoljno novca za mene kao protivnicu. A to im je bio glup izgovor. Ona je 'broj 3' i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice McCaskill.

IZAZIVA GA NA MEČ Claressa prijeti youtuberu: Ma dođi, prebit u te k'o mačku...

Ivana još uvijek ne zna protiv koga će se boriti, ali za sada je samo poznato da će se meč održati u velteru na deset rundi. 

Bit će to njezin prvi profesionalni nastup nakon poraza od Claresse Shields u siječnju 2020. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • željeno korisničko ime 2 08.04.2021.

    Koji balvan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare