Sport

Komentari 10

Ivana Habazin ove subote ulazi u ring, ali ne protiv McCarter

Ivana Habazin ove subote ulazi u ring, ali ne protiv McCarter

U siječnju ove godine, Ivana Habazin dogovorila je borbu protiv Layle McCarter, ali borba je ipak odgođena. 'Rekli su da neće biti dovoljno novca za mene kao protivnicu. A to im je bio glup izgovor', rekla je

Iako je prvotno dogovoreno da će se Ivana Habazin (31) boriti protiv jedne od najboljih boksačica u povijesti Layle Eveleen McCarter (41) došlo je do velikog preokreta.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivana Habazin

Habazin se ove subote u Dubaiju vraća u ring, ali nakon što je ikona ženskog boksa i osvajačica svjetskih titula u pet različitih težinskih kategorija najavila svoj nastup za 10. travnja, bilo je jasno da McCarter više nije njezina protivnica. 

- Layla u glavnoj, a ja u sunaslovnoj borbi - rekla je Ivana za Fightsite i pojasnila što se točno dogodilo:

- Meč protiv Layle odgađan je nekoliko puta. Bilo je tu i problema s promotorom, a Laylin menadžer u jednom nam je trenutku rekao da ona ipak neće boksati protiv mene. Povukli su se iz borbe i objasnili mom menadžeru da nju čeka nastup na nekom drugom eventu, ali, kao, javit će nam se ako nešto od svega ipak bude. U principu, rekao je da na tom eventu neće biti dovoljno novca za mene kao protivnicu. A to im je bio glup izgovor. Ona je 'broj 3' i želi zadržati tu poziciju te tako doći do meča protiv Jessice McCaskill.

Ivana još uvijek ne zna protiv koga će se boriti, ali za sada je samo poznato da će se meč održati u velteru na deset rundi. 

Bit će to njezin prvi profesionalni nastup nakon poraza od Claresse Shields u siječnju 2020. godine. 

Najčitaniji članci