To je to što me zanima!

Ivaniševiću pozlilo na treningu uoči Đokovićeva meča za finale

Hrvatska teniska legenda prvo je sparirala sa sinom, a potom i s Đokovićem, no trening nije mogao završiti. Ivanišević je odmah otišao u hladovinu kako bi povratio snagu te je ubrzo 'došao k sebi'
Vidi originalni članak

Novak Đoković u 21 sat izlazi na glavni teren u New Yorku, gdje će se s domaćom uzdanicom Benom Sheltonom boriti za finale US Opena, a uoči meča stižu pomalo zabrinjavajuće vijesti iz stožera srpskog tenisača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Goranu Ivaniševiću pozlilo je zbog nesnosnih vrućina tijekom treninga s Đokovićem. Hrvatska teniska legenda prvo je sparirala sa sinom, a potom i s Đokovićem, no trening nije mogao završiti, piše Telegraf.

Ivanišević je odmah otišao u hladovinu kako bi povratio snagu te je, srećom, ubrzo 'došao k sebi'. U New Yorku ovih dana temperature premašuju 30 stupnjeva Celzijusa, što u kombinaciji s izuzetno visokim postotkom vlage čini uvjete za igranje jako teškima.

IZBACILI IH SA STADIONA VIDEO Skandal na US Openu: Aktivisti prekinuli polufinale, jedan se zalijepio za stolac! NIJE IŠLO Dodig ni iz trećeg pokušaja nije uspio ući u finale US Opena

Inače, dvojac surađuje od Wimbledona 2019. i zajedno su osvojili osam Grand Slam naslova, uz još 13 'manjih' turnira.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 09.09.2023.

    Valjda mu guzica naotekla od guženja !

  • gojko ercegovac 09.09.2023.

    Sluga pokoran kad je svoje potrosio. Mali od palube.tisina dok đoka viče

  • jakolishe 08.09.2023.

    Bez karaktera i ponosa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare