To je to što me zanima!

Ivano Balić: Poludio sam, baš svaki put dobijemo batine...

I opet sam dobio batina. Ma što da kažem?! Bole me koljeno i ruka, dobro da ništa nije slomljeno, žalio se Ivano i dodao kako se neće predati jer ništa nije izgubljeno
Vidi originalni članak

S terena je izašao šepajući. Povez na lijevom koljenu Ivano Balić zaradio je u silovitu sudaru s Oliverom Roggischem...

- I opet sam dobio batina. Ma što da kažem?! Bole me koljeno i ruka, dobro da ništa nije slomljeno - požalio se Balić i dodao:

- Karijeru ću završiti kad suci počnu štititi napadače, a ne obrambene igrače. Poludio sam!

Rukometaši CO Zagreba u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izgubili su od njemačkog RN Löwena 31-28, a uzvrat je u četvrtak (31. 3.) u Mannheimu.

- Nismo bez šansi iako je Löwen iskusnija momčad. Ali ne predajemo se, ništa još nije izgubljeno - zaključio je Ivano Balić. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Croat8 30.03.2011.

    Da nema Balica hrvatski rukomet ne bi bio tu gdje je sad, a to je medu najboljim na svijetu. Kad Balic nije u formi i reprezentacija i klub jednostavno ne funkcioniraju. Trebali bi nauciti malo bez njega, necu on moc jos dugo. Balic je kralj ali je brate ostario :)

  • salem 29.03.2011.

    Nevjerojatno kako su nam uvijek krivi drugi, suci, protivnici, ozljede, batine, a da malo počistimo ispred svog praga....Baliću izložen si batinama jer si bezbroj puta i u klubu i u reprezentaciji improvizirao sam, tvoji problemi nalaze se svi znamo gdje -u sručnom i vodećem kadru hrvatskog rukometa.

  • sbmomak 29.03.2011.

    ko vam kriv kad ste pičkice

Komentiraj...
Vidi sve komentare