To je to što me zanima!

Ivanović: Hrvatima će 35.000 navijača u Zagrebu biti pritisak

Samo nas pobjeda vraća u igru, no ne mogu reći da ćemo pobijediti u Zagrebu, ali mogu najaviti da ćemo pokušati osvojiti sva tri boda, rekao je Branislav Ivanović
Vidi originalni članak

Branislav Ivanović najbolji je srpski nogometaš pa nije niti čudo da je kapetan reprezentacije. Stup je Chelseajeve obrane, a može igrati i desnog beka. Ove sezone zabio je već sedam golova i bit će prijetnja Hrvatskoj na Maksimiru u prekidima, ali i prepreka našim napadačima. Za Žurnal je rekao kako ga neće omesti 35.000 euforičnih navijača.

- To će biti pritisak na njih. Publika može ponijeti, ali i sputati. Igrat ćemo rasterećeno jer se od nas u takvoj atmosferi ništa ne očekuje.

Ivanović često igra i pred većim brojem navijača, ali na Otoku nisu toliko glasni.

- Kad utakmica počne, važna je samo lopta, a bit će nas 11 protiv njih 11. Osobno obožavam takvu atmosferu i neću se osvrtati na navijače niti koliko su glasni.

Ivanović je protiv Hrvatske igrao tri puta, u mlađim selekcijama, a svaki put je pobijedio. Vrijeme je da se niz prekine.

- Položaj na tablici je takav da nam neriješen rezultat ne odgovara. Samo nas pobjeda vraća u igru za odlazak u Brazil ili barem u doigravanje. Ne mogu reći da ćemo pobijediti u Zagrebu, ali mogu najaviti da ćemo pokušati osvojiti sva tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • FC Sheffield Thursday 14.03.2013.

    pokusao je i San Marino...i nije 35..nego 38.000 bane

  • uvjek kontra 14.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zvzmir 14.03.2013.

    ko i u zadnih 40ak utakmica u kojima smo neporaženi. (osim engleske)

Komentiraj...
Vidi sve komentare