To je to što me zanima!

Ivanu Bogdanovu su prije puta u Italiju kupili Seat Alteu

Član Zvezdine ekstremne navijačke grupe 'Ultra boys' i kolovođa nereda u Genovi, uoči puta je dobio novu Seat Alteu. Sada se istražuje od koga
Vidi originalni članak

Vođa huliganskih ispada u Genovi, Ivan Bogdanov (29) još uvijek se nalazi u zatvoru u Italiji. Prije odlaska u Italiju Bogdanov je navodno dobio Seat Alteu na poklon, a istražni organi sada ispituju tko mu ga je i zašto poklonio. 

Sumnja se da ga je dobio od osoba koje su i financirale nerede na stadionu Luigi Ferrari.

- Neobično je da je nezaposleni Bogdanov, koji je završio srednju drvno-tehničku školu i koji povremeno radi kao izbacivač u nekim noćnim klubovima imao novca da kupi Seat Alteu. A još je čudnije da je šoping obavio neposredno pred put u Italiju - kaže neimenovani izvor blizak istrazi.

Iako se nagađa da su srpski huligani potkupljeni s 200 tisuća eura kako bi napravili nerede na utakmici Srbije i Italije, još nisu prikupljeni čvrsti dokazi za optužnicu. Više od 60 huligana dobilo je novčane poticaje od beogradskog mafijaškog klana, a kao vođa, Bogdanov je vjerojatno dobio i nešto više.

- Njegov zadatak bio je da potakne ostale navijače da napadnu golmana Vladimira Stojkovića i svima poruče da žele promjene u vrhu srbijanskog nogometa. Koliko je Bogdanov točno dobio 'za svoje usluge' još uvijek se utvrđuje - kazao je izvor za Alo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare