To je to što me zanima!

Ivica Blažičko zbog uvreda je tužio Zdravka Mamića

Novinar ide na sud sa izvršnim dopredsjednikom Dinama nakon što ga je ovaj pri gledanju analize utakmice na Poljudu opsovao pred kolegama
Vidi originalni članak

Mislim da ovdje ipak nije bilo faula, komentirao je Ivica Blažičko u jednoj situaciji na poljudskom derbiju. Dan kasnije utakmicu je s novinarima analizirao Zdravko Mamić. Čuvši Blažičkov komentar, reagirao je u svom stilu:
- O, j...m ti mater, Blažičko!
Sportskom novinaru HTV-a to se nimalo nije svidjelo i odlučio je tužiti Mamića. Možda i nije namjeravao u prvom trenutku, no sam je Mamić opisao što je slijedilo u njegovoj 'komunikaciji' s Ivicom Blažičkom.
- Nakon što javna televizija ne prenese niti jednu jedinu riječ s moje press-konferencije u ponedjeljak, javnu televiziju i javni servis zbog one moje prostote iskoriste za pogrom na Zdravka Mamića. A ja uzmem mobitel i napišem poruku Ivici Blažičku: "Može te biti sram jer koristiš javni servis koji je i moj servis. I mučki udaraš s leđa. Ti si jedan bijednik" - rekao je Mamić, kojega tužbe nije spasila ni isprika gospođi koju je uvrijedio:
- Normalno je da se, gledajući u televizor, sjetim nečije mame. Bolje od svih znam da je to nepristojno i ovim putem se ispričavam gospođi mami Blažičko.
Mamić se na svim tim komentarima nije zaustavio. Dodao je još jednu rečenicu koja mu neće pomoći kada se nađe na sudu s Blažičkom.
- Moram reći da bi se oni koji to mogu trebali pobrinuti za Blažička, jer njemu treba pomoć - govorio je Zdravko Mamić.
Ivica Blažičko nije želio ništa komentirati o ovom slučaju, naglasivši da je "to njegova privatna stvar". Ako ništa drugo, barem ima kolege koje ga razumiju. Blažičko nije prvi, a vjerojatno ni zadnji, koji je doživio ovako nešto od Zdravka Mamića.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • iceman1987 18.03.2009.

    blažičko je meni izvrstan za Formulu 1,a za nogomet mi je zato dobar jer se uvijek tako smijem da me boli želudac kad počne urlat za neku bezveznu situaciju,ili kad gluposti priča..to što je brat od rođe napisao to je istina..,.svi ti novinari imaju veliku korist od mamića..da nema njega,neznam ni o čemu bi pisali i pričali,zar ne??

  • Goge61 18.03.2009.

    Blažičko je očajan, odnosno katastrofalan sportski komentatori treba ga maknuti, ali i Mamiću treba potkresati jezik, ne može baš svima, ama baš svima psovati majku i ostati nekažnjen!!! Baš me zanima da njemu neko opsuje mater kako bi se proveo!!!

  • nogometas05 17.03.2009.

    nasla se 2 mamlaza iako je Blazicko veci..takvo navijanje za magarad,Manchester i Schumachera nema nigdje na svijetu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare