Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ivica Blažičko zbog uvreda je tužio Zdravka Mamića

Ivica Blažičko zbog uvreda je tužio Zdravka Mamića
3

Novinar ide na sud sa izvršnim dopredsjednikom Dinama nakon što ga je ovaj pri gledanju analize utakmice na Poljudu opsovao pred kolegama

VIDEO

Mislim da ovdje ipak nije bilo faula, komentirao je Ivica Blažičko u jednoj situaciji na poljudskom derbiju. Dan kasnije utakmicu je s novinarima analizirao Zdravko Mamić. Čuvši Blažičkov komentar, reagirao je u svom stilu:
- O, j...m ti mater, Blažičko!
Sportskom novinaru HTV-a to se nimalo nije svidjelo i odlučio je tužiti Mamića. Možda i nije namjeravao u prvom trenutku, no sam je Mamić opisao što je slijedilo u njegovoj 'komunikaciji' s Ivicom Blažičkom.
- Nakon što javna televizija ne prenese niti jednu jedinu riječ s moje press-konferencije u ponedjeljak, javnu televiziju i javni servis zbog one moje prostote iskoriste za pogrom na Zdravka Mamića. A ja uzmem mobitel i napišem poruku Ivici Blažičku: "Može te biti sram jer koristiš javni servis koji je i moj servis. I mučki udaraš s leđa. Ti si jedan bijednik" - rekao je Mamić, kojega tužbe nije spasila ni isprika gospođi koju je uvrijedio:
- Normalno je da se, gledajući u televizor, sjetim nečije mame. Bolje od svih znam da je to nepristojno i ovim putem se ispričavam gospođi mami Blažičko.
Mamić se na svim tim komentarima nije zaustavio. Dodao je još jednu rečenicu koja mu neće pomoći kada se nađe na sudu s Blažičkom.
- Moram reći da bi se oni koji to mogu trebali pobrinuti za Blažička, jer njemu treba pomoć - govorio je Zdravko Mamić.
Ivica Blažičko nije želio ništa komentirati o ovom slučaju, naglasivši da je "to njegova privatna stvar". Ako ništa drugo, barem ima kolege koje ga razumiju. Blažičko nije prvi, a vjerojatno ni zadnji, koji je doživio ovako nešto od Zdravka Mamića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union