To je to što me zanima!

Ivica Kostelić zaradio manje od Lindsay Vonn i Marie Riesch

Lindsay Vonn zaradila je 360.000 eura, a njena protivnica, ovogodišnja osvajačica Svjetskog kupa Maria Riesch 3 tisuće manje. Ivica je zaradio 328.000 eura
Vidi originalni članak

Osvajač Svjetskog kupa i dva mala Kristalna globusa Ivica Kostelić, ove je sezone zaradio 328 tisuća eura od nagrada na utrkama u FIS kalendaru. I, iako je najviše skijao u Svjetskom kupu, brojke govore da je zaradio manje od kolegica Amerikanke Lindsay Vonn i ovogodišnje ukupne pobjednice Svjetskog kupa Nijemice Marie Riesch. 

Ivica Kostelić zaradio je najviše u muškoj konkurenciji, čak 33 tisuće više nego drugi u poretku, Švicarac Didier Cuche. No, obojicu 'šišaju' Vonn koja je doduše izgubila u utrci za ukupnu pobjednicu od Nijemice Riesch, a zaradila je 360.000 eura, te Nijemica koja je zaradila 'tek' 3.000 eura manje od nje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Wayne 24.03.2011.

    ma meni je strašno drago zbog ivice!on je moj idol! nek je to osvojio a i iako je zaslužio više ipak je zaradio dovoljno ove zezone.ionako zna se šta je njemu bitnije! još če on zaraditi a i zaslužuje svaku kunu.samo naprijed!

  • Pivica velika 24.03.2011.

    Nemate pojma, to su novci zarađeni iz nagradnog fonda,svota koju je zaradio od sponzora je još tri puta veća plus podebljanje ugovora za sljedeću sezonu.

  • vuvuzela007 24.03.2011.

    Toliko truda, a tako malo para... a ovi nogometaši npr.Sammir kojem su na prvom mjestu izlasci umjesto da mu bude sport, on obilazi nocne klubove i ima puno vecu zaradu od jednog Ivice koji se stvarno trudi i vrijedan je , ŽALOSNO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare