To je to što me zanima!

Ivica Kostelić zauzeo 11. mjesto u Super G-ju u Beaver Creeku

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je vrlo dobro 11. mjesto u drugom Superveleslalomu sezone. Najbrži je bio Austrijanac Georg Streitberger
Vidi originalni članak

Nakon što su vremenske neprilike otkazale jučerašnji spust skijaši su u subotu vozili drugi Super G sezone. Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić vrlo dobrom vožnjom osvojio je 11. mjesto sa 79 stotinki zaostatka za pobjednikom Austrijancem Gegrom Streitbergerom.

Ivici je to četvrti najbolji rezultat u ovoj disciplini, a  pozicija je mogla biti još bolja da u srednjem dijelu staze nije napravio pogrešku. Do kraja su našeg skijaša potisnula još devetorica konkurenata, a najbržim se pokazao Streitberger koji je ostvario 11 stotinki bolji rezultat od Francuza Adriena Theauxa i 13 stotinki od švicarskog veterana Didiera Cuchea. Streitbergeru (29) je to druga pobjeda u karijeri u utrkama Svjetskog kupa, prvu je ostvario u istoj disciplini, prije dvije i pol godine u Kvitfjelu.

Natko Zrnčić-Dim nije uspio završiti utrku, dok je Tin Široki zauzeo 46. mjesto s 4.06 sekundi zaostatka za pobjednikom.


Idi na 24sata

Komentari 7

  • Prva Proleterska_1 08.12.2010.

    Ivice dragi. Prekini sa skijanjem, jer je već sada upitno, dal nećeš biti invalid do kraja života !! Nije to sada ko nekada. Uslovi su takvi, da je svaki gotov za tri godine. Pusti Kostolomca, svemu dođe kraj a on ako oće idalje u cirkus , neka preuzme drugoga takmićara.

  • Dadohektor 05.12.2010.

    Ivica-KRALJ

  • onaj 04.12.2010.

    U pravu je mislaf - Ivica je jednostavno "načet" i tamo u pred kraj sezone ga uvijek ozljede uspore. Sve bih dao da do toga ne dođe ove godine jer bi sa osvojenim ukupnim Svjetskim kupom to bila jedna dijamantna karijera koja je za sada sa svim dostignućima veličanstvena! Ivice legendo svi smo uz tebe! Sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare