To je to što me zanima!

Ivica Križanac potpis za Split proslavio letom u helikopteru

Potpisao sam doživotno ugovor ili barem dok me leđa budu služila. Bilo je nekoliko ponuda, čak i iz Kine, ali ovdje mi je dobro, rekao je Križanac i sjeo u helikopter...
Vidi originalni članak

Premda je bilo nagađanja kako će Ivica Križanac ovoga ljeta promijeniti klub i preseliti se s Parka Mladeži na Poljud, u četvrtak je produljio vjernost sa Splitom te zajedno s predsjednikom Slavenom Žužulom potpis ugovora proslavio letom u helikopteru iznad rodnog Omiša.

Križanac nije želio širiti priču oko Hajduka, kratko je samo rekao:

- Nemojte me puno pitati, potpisao sam doživotno ugovor ili barem dok me leđa budu služila. Bilo je nekoliko ponuda, čak i iz Kine, ali ovdje mi je dobro i nemam namjeru mijenjati klub - rekao je Križanac i dodao:

- Moj odnos sa Splitom neće završiti završetkom moje karijere. 

Razlog leta helikopterom nije bio isključivo slavljenički. Predsjednik Splita Slaven Žužul nadgledao je završetak radova koje njegova tvrtka "Sklad gradnja" izvodi na sanaciji buduće omiške zaobilaznice. 

- Križanac je dolaskom u Split klubu dao povijesnu dimenziju, a produljenje ugovora je nastavak projekta. Ivica je veliko ime i igrač i svi smo sretni što je dio ove lijepe priče - rekao je Slaven Žužul. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • crni1979 31.05.2012.

    BRAVO KRIŽANAC !!! JA SAM NAVIJAČ HAJDUKA , ALI GUBA JE UNIŠTILA KLUB I SVAKA TI ČAST !!! NAŽALOST , ALI DOGODINE CEMO SE BORIT ZA OPSTANAK !!! NAŠA REALNOST !!! TUGA I JAD !!!

  • ikanonimus 31.05.2012.

    križanac nam triba za euro fali nam takav igrač i lider

  • tomizgb 31.05.2012.

    jel ima kod da nije odhebao maleša i hajduk?

Komentiraj...
Vidi sve komentare