To je to što me zanima!

Ivica Olić: Bilić mi je rekao da ne može čekati da se oporavim

Prije vremena sam se oporavio i bio bih spreman za utakmice. Pitao sam izbornika hoće li me čekati, a on je odgovorio da mu trebaju samo zdravi igrači, kaže Olić
Vidi originalni članak

Nakon što je u javnost izašlo da je Ivica Olić ranije zaliječio ozljedu mišića te da bi itekako mogao pomoći reprezentaciji, oglasio se i sam Ola potvrdivši da ga izbornik nije želio čekati.

- Pitao sam izbornika hoće li me čekati dok se ne oporavim, ali rekao mi je da mu trebaju samo zdravi igrači. Naravno, prihvatio sam to i ne ljutim se na njega što me nije poveo na Europsko prvenstvo - potvrdio nam je danas Ivica Olić.

Ola je butni mišić ozlijedio u prijateljskoj utakmici. Odmah je napustio teren s bolnom grimasom na licu. Prvi pregledi reprezentativnih liječnika pokazali su da ne bi trebalo biti ništa strašno. No onda se Ivica uputio svom liječniku u München koji je otkrio rupturu mišića i predvidio pauzu od četiri do šest tjedana.

No kao i mnogo puta do sada Ivica se oporavio puno prije od očekivanog i da je ostao u reprezentaciji bio bi na raspolaganju Biliću već za utakmicu protiv Italije.

- Žao mi je što nisam otišao na Euro, no sada ništa ne mogu. Prije vremena sam se oporavio i bio bih spreman za utakmice - potvrdio nam je još jednom Ola.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • RealMadird4ever 11.06.2012.

    Opet neko pre.eravanje :PP

  • ciceroni 11.06.2012.

    Ne mislim da je Bilić trebao čekati"--možda hoće biti spreman , a možda neće". To je stvar procjene, a on je procijenio tako , da je kojim slučajem čekao ga , a on nije mogao igrati , mi bi opet nalazili zamjerke.

  • fantazist 11.06.2012.

    Šteta za Olu, ali šteta i što Eduardo grije klupu. Slatka Bilićeva briga je što su svi napadači u vrhunskoj formi. ... uhhh kako imam dobar filing za ovaj turnir

Komentiraj...
Vidi sve komentare