To je to što me zanima!

Ivković čeka Serderova, a ovaj se u Zaprešić neće ni vraćati!?

Žao mi je što s nama nije i Serder Serderov jer je igrač koji čini razliku. Bilo bi dobro kad bi odigrao barem posljednjih pet-šest kola, požalio se Tomislav Ivković. Ipak, izvori kažu da će Serderov ostati u Rusiji
Vidi originalni članak

Novi trener zaprešićkog Intera, Tomislav Ivković (59), polako je pohvatao konce u klubu. Odradio je s igračima tri tjedna priprema, ali muči ga jedna stvar...

- Žao mi je što s nama nije i Serder Serderov (26) jer je igrač koji čini razliku. Bilo bi dobro kad bi odigrao barem posljednjih pet-šest kola. Ipak, ako i ne dođe, vjerujem kako ćemo i s ovim igračima ostvariti cilj. Od prije znam kako Inter ima kvalitetu i ne zaslužuje aktualno mjesto na tablici - rekao je Ivković.

SLIJEDE SEROLOŠKE PRETRAGE Hajduk testirao svoje igrače: 'Za pet dana ide još jedan test' TEST SPREMNOSTI Stigao raspored HNL-a: Igra se svakih 5 dana u terminu LP-a!

Serderova nema jer je Rusija zatvorila granice zbog pandemije korona virusa i pitanje je kad će ih otvoriti.

Izvori iz kluba kažu nam da se Serderov ne planira ni vraćati u Hrvatsku jer mu za nekoliko dana istječe ugovor, a navodno već ima dogovoren angažman u Rusiji. Imao je neke kontakte i s Osijekom, ali se taj transfer nije realizirao. Priča se da će Serderov u neki od klubova iz vrha elitnog ranga ruskog nogometa.

Serderov je za “diva iz predgrađa” ove sezone zabio devet golova i dodao dvije asistencije. Ukupno je u 1. HNL odigrao 40 utakmica te zabio 16 golova. Transfermarkt ga cijeni na 675 tisuća eura. 

- Završili smo treći tjedan priprema i moram pohvaliti sve igrače koji su od prvog dana tu. Fenomenalno rade, a i na trening-utakmici vidjelo se kako svi žele i hoće se nametnuti. Sada je pred nama zadatak igrače koji su se kasnije priklljučili kroz specifične treninge približiti onima prvima. Imamo još tri tjedna i vjerujem kako ćemo u dobrom i korektnom stanju dočekati nastavak prvenstva - rekao je Ivković za službenu klupsku stranicu.

Inter će u utorak od 18.30 na Rujevici s Rijekom odigrati prijateljsku utakmicu. 

- Bitno mi je da igramo i spremamo se. Bit će naporno, no utakmice su najbolja priprema. U Rijeci će igrati dvije postave, svaka po poluvrijeme. Možemo primiti i pet golova, ali u utakmicama se najbolje uči i uigrava - zaključio je Ivković. 

"Div iz predgrađa" želi ostati u 1. HNL, ali vodit će bitku i s papirima. Naime, jedino oni od aktualnih prvoligaša nisu dobili licenciju za 1. HNL u prvom stupnju. Razlog su, dakako, financije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 18.05.2020.

    Ova momcad ima kvalitetu??? Ivkovic ima kvaalitetu da ih spasi?????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

  • chelsea199 17.05.2020.

    A di ste Ivkovića stavili da vas spašava...

  • Ein_zwei__Polizei 17.05.2020.

    I kamatari čekaju Ivkovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare