To je to što me zanima!

Ivković odbio doći na pressicu i poručio Mediću: 'Završi školu'

Trener Lokomotive Tomislav Ivković i predsjednik/trener Zagreba Dražen Medić verbalno su se sukobili nakon sinoćnje prvoligaške utakmice. Bilo je i teških riječi
Vidi originalni članak

Poraz Lokomotive od Zagreba (2-0) teško je pao njezinu treneru Tomislavu Ivkoviću koji se nije pojavio na konferenciji za novinare neposredno nakon dvoboja. Razlog je, kako kaže, nedostatak licence njegova kolege na suprotnoj strani, Dražena Medića.

- Govorim u ime trenera koji su u Hrvatskoj tako podcijenjeni i na lošem glasu da je vrijeme da ljudi u HNS-u donesu pravilnik po kojem će momčad moći voditi samo treneri, a ne predstavnici klubova. Neka moj prijatelj Medić završi školu pa ću ja doći na pressicu - rekao je Ivković i dodao:

- Pa ne mogu ni ja biti kirurg ako nisam završio školu za to!

Medić je zbog nervoze bio isključen za vrijeme utakmice pa se okrenuo prema publici i rekao ružne riječi, a na pressici nije propustio priliku odgovoriti Ivkoviću.

- Trebao bi se baviti terenom i treningom, a ne takvim stvarima. Treneri se moraju dokazati na igralištu, to je mjesto koje definira svakoga tko se želi baviti tim poslom. A ja ću sve učiniti da riješim svoje školovanje...

Idi na 24sata

Komentari 81

  • rođo101 03.08.2014.

    pa to valjda ima samo kod nas u hrvatskoj i našem HNS-u da trener ili predstavnik kluba koji obnaša funkciju treb+nera bude isključen i opet po završetku utakmice ima pravo predstavljat klub na presici.to mi je nekak isto kao da isključeni igrač može uć pucat penal za svoju ekipu i opet se vrati natrag u svačionicu.imal išta da funkcionira u ovoj državi osim savršenog nereda?

  • istrijan2013 03.08.2014.

    što se nije ljuiio nakon 3-1 na 3- 4 u devet minuta paravi trener i ekipa nema što treba ih izbacit iz lige tu dinamovu drugu momčad neka si osnuju svoju ligu zagrebačku a ne blate HNL

  • norveska1984 03.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare