To je to što me zanima!

Ivušić otpao s popisa 'vatrenih' zbog ozljede: Ulazi Simon Sluga

Iako je stigao na okupljanje reprezentacije, liječnička je služba odlučila kako Ivica Ivušić ne može konkurirati za dvoboje s Ciprom i Slovačkom te je izbornik Dalić aktivirao pretpoziv Simonu Slugi
Vidi originalni članak

Odlično je iskoristio ozljedu Dominika Livakovića i branio u pobjedama protiv Slovačke (1-0) i Slovenija (3-0), Nenad Bjelica ga je poštedio u HNL-u i dao mu priliku da se pokua oporaviti bar za reprezentativno okupljanje, a on je došao i pokušao, ali, nije išlo. Ivica Ivušić morat će pauzirati ovaj kvalifikacijski ciklus, a na golu će tako gotovo sigurno biti Dominik Livaković.

POGLEDAJTE GALERIJU 'Vatreni' se okupili u ležernom izdanju: Tajanstveni čovjek se pozdravio s nekolicinom igrača

Taman je bio u uzletu, ali ozljeda protiv Šibenika u HNL-u zaustavila ga je pa će morati malo pričekati. No, bilo je dobro saznati da Zlatko Dalić može ozbiljno računati i na, barem do tada, drugu golmansku opciju koja je odradila i više nego dobar posao u dvije utakmice kvalifikacija za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo kako bilo, izbornik je bio primoran aktivirati pretpoziv Simonu Slugi, golmanu engleskog drugoligaša Lutona koji će tako biti na popisu uz spomenutog Livakovića i Ivu Grbića iz francuskog Lillea. Podsjetimo, prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Cipra u Larnaci i to 8. listopada s početkom u 20 sati i 45 minuta, dok drugu igra u Osijeku protiv Slovačke.

Taj je susret na rasporedu 11. listopada s početkom u 20 sati i 45 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Exterminator 04.10.2021.

    Treba Posavcu dati priliku sad ili nikad

  • grancigula2 04.10.2021.

    kalinic je trebao biti u izboru golman, u svakom slucaju kompletniji od livakovica

  • GZIRAuntd 04.10.2021.

    A prva špica je Levaja biti će veselo na Cipru mjaauuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare