To je to što me zanima!

Ivušić pred vratima Napolija? Koliko je to pametna odluka...

Ako želi konkurirati za 'jedinicu' hrvatske reprezentacije, Ivušić mora biti prvi golman svog kluba. To u Osijeku jest! No pitanje je hoće li u Napoliju dobiti priliku ispred domaće uzdanice
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić predodredio je Dominika Livakovića za utakmicu protiv Francuske na Stade de Franceu, no zbog ozljede je u njegove rukavice morao uskočiti Ivica Ivušić (27). I odradio perfektan posao. U petom nastupu za reprezentaciju ostvario je treći 'clean sheet' i odveo Hrvatsku do prve pobjede nad Tricolorima u nevjerojatnoj atmosferi pred 77.000 navijača.

Na prvoj presici uoči početka nove sezone Nenad Bjelica kazao je da za Ivušića postoji veliki interes, čak i iz 'liga petice', a sada talijanski Tuttosport piše kako je za Osijekovog golmana 'zagrizao' Napoli.

Navodno je Ivušić jedan od kandidata za nasljednika Davida Ospine kojemu ovog ljeta ističe ugovor, a u konkurenciji su još i Salvatore Sirigu (Genoa) i Marco Sportiello (Atalanta). Kako god, onaj koji dođe za 'jedinicu' Napolija će se boriti s perspektivnim Alexom Meretom (25).

NENAD BJELICA Osječane čeka najduži put ikad: Uf, to je baš veliki problem...

Ako je istina što pišu Talijani, Ivušić je pred velikom i teškom odlukom. Ako želi konkurirati za 'jedinicu' hrvatske reprezentacije mora biti prvi golman svog kluba. To u Osijeku jest! No pitanje je hoće li u Napoliju dobiti priliku ispred domaće uzdanice.

Ivušić ima ugovor s Osijekom do ljeta 2025. godine, a prema Transfermarktu vrijedi 4,5 milijuna eura.

IGRAO JE PROTIV NJIH Modrić otkrio tko mu je jedan od glavnih favorita na SP-u

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Pra&vica 17.06.2022.

    To je stvar osobne percepcije. Ako vjeruje da je dovoljno dobar, otići će u Napulj i izboriti se za svoj status i u klubu i u repki, u suprotnom...dobro razmisliti !!!

  • Antitovar *_189 16.06.2022.

    Dobar golman ali jos je daleko od Livakovica

  • Space Burek 16.06.2022.

    Ako će biti prvi golman onda nema što čekati ali ako neće onda bi bilo bolje da pričeka. Pokazao je kvalitetu, 27 godina je tu i bilo bi pravo vrijeme da ode u jaču ligu i bogatiji klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare