To je to što me zanima!

Ivušić utučen nakon ispadanja: Ispričavam se svima još jednom

Moramo se pomiriti s tim i nastaviti dalje, još jednom se ispričavam svima. Što prije se oporaviti, ne znam što bih rekao, okrećemo se prvenstvu, ne znam, nemamo ništa pametno reći, rekao je golman Osječana
Vidi originalni članak

Ispričavam se navijačima Osijeka. Ja prvi preuzimam odgovornost, svi smo jednako krivi, ne znam što bih rekao. Bez obzira na sve okolnosti iz prijašnje utakmice, trebali smo pokazati puno više. Ispričavam se još jedno, stvarno ispod svake kritike, rekao je nakon utakmice golman Ivica Ivušić (27) koji si i nije mogao previše pomoći sa sva tri gola koja je primio protiv Kazahstanaca u ove dvije utakmice.

KOMENTAR Kakav debakl i prava blamaža: Osječani izgubljeni u prijevodu, poraz koji mora donijeti 'žrtve'!

Sve je izgledalo solidno u prvih 45 minuta, napadali su Osječani, ali tek jednom zaprijetili. Imali su i u prvoj utakmici igrača više, jako dobru situaciju pa su si zabili autogol. Je li ih koštao taj jedan autogol, bilo bi glupo reći, jer, ruku na srce, u obje utakmice i nisu odigrali na europskoj razini.

A tužno je to reći kad je i protivnik bio sve samo ne na europskoj razini. Ali, dalje u Europi idu - Kazahstanci. A Osijek? Oni sad mogu samo razmišljati o HNL-u. A pitanje je i što će biti s trenerom Nenadom Bjelicom čiji su odlazak zazivali navijači na Gradskom vrtu.

- Nažalost, mogu se samo ispričati. Moramo se pomiriti s tim i nastaviti dalje, još jednom se ispričavam svima. Što prije se oporaviti, ne znam što bih rekao, okrećemo se prvenstvu, ne znam, nemamo ništa pametno reći - zaključio je golman Osijeka.

OSIJEK - KIZILŽAR 0-2 Katastrofa u Osijeku! Kizilžar u deset minuta šokirao Gradski vrt, navijači žele smjenu Bjelice

Nakon poraza od Lokomotive (2-1) stigao je još neugodniji poraz od Kizilžara, a netko će za to morati odgovarati. Pitanje je samo - tko...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 29.07.2022.

    xyz, ronin, ova utakmica zorno pokazuje kako Ivušić nije ni izbliza golman visoke kvalitete kakvim ga se kod nas prikazuje. Prvi gol lopta pada dva metra ispred njega, on i njegov kolega iz obrane ju gledaju i dolazi protivnik koji pretrčava 7 ili 8 metara i gura loptu u gol. to je čisto amatersko nesnalaženje. Drugi gol isto iz reakcije se vidjelo da je iznenađen. No i takav je nažalost uz podjednako dobre/loše Livakovića i Kalinića u repki. ali to je naša realnost. Kada se izađe iz našeg dvorišta (HNL) onda se vidi kako se kod nas igrače trenira i uči po metodama i filozofiji od prije tridesetak godina pa su takvi i rezultati.

  • ronin3012a 29.07.2022.

    oba dva gola su tvoja konjino sporohodna

  • Divlji labud 28.07.2022.

    Znate kako bi ja opisao ova tri kluba Osijek, Rijeka a i Hajduk cini mi se.... Oni su kao retardirani ljudi koji ne izlaze iz svog dvorista jer se ne snalaze van njega....

Komentiraj...
Vidi sve komentare