Sport

Komentari 36

Ivušić utučen nakon ispadanja: Ispričavam se svima još jednom

Ivušić utučen nakon ispadanja: Ispričavam se svima još jednom

Moramo se pomiriti s tim i nastaviti dalje, još jednom se ispričavam svima. Što prije se oporaviti, ne znam što bih rekao, okrećemo se prvenstvu, ne znam, nemamo ništa pametno reći, rekao je golman Osječana

Ispričavam se navijačima Osijeka. Ja prvi preuzimam odgovornost, svi smo jednako krivi, ne znam što bih rekao. Bez obzira na sve okolnosti iz prijašnje utakmice, trebali smo pokazati puno više. Ispričavam se još jedno, stvarno ispod svake kritike, rekao je nakon utakmice golman Ivica Ivušić (27) koji si i nije mogao previše pomoći sa sva tri gola koja je primio protiv Kazahstanaca u ove dvije utakmice.

Sve je izgledalo solidno u prvih 45 minuta, napadali su Osječani, ali tek jednom zaprijetili. Imali su i u prvoj utakmici igrača više, jako dobru situaciju pa su si zabili autogol. Je li ih koštao taj jedan autogol, bilo bi glupo reći, jer, ruku na srce, u obje utakmice i nisu odigrali na europskoj razini.

Uzvratna utakmica drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige, NK Osijek - FC Kyzylzhar

A tužno je to reći kad je i protivnik bio sve samo ne na europskoj razini. Ali, dalje u Europi idu - Kazahstanci. A Osijek? Oni sad mogu samo razmišljati o HNL-u. A pitanje je i što će biti s trenerom Nenadom Bjelicom čiji su odlazak zazivali navijači na Gradskom vrtu.

- Nažalost, mogu se samo ispričati. Moramo se pomiriti s tim i nastaviti dalje, još jednom se ispričavam svima. Što prije se oporaviti, ne znam što bih rekao, okrećemo se prvenstvu, ne znam, nemamo ništa pametno reći - zaključio je golman Osijeka.

Nakon poraza od Lokomotive (2-1) stigao je još neugodniji poraz od Kizilžara, a netko će za to morati odgovarati. Pitanje je samo - tko...