To je to što me zanima!

Iz AIK-a u Hajduk: Šveđanin novi sportski direktor 'bilih'?

Nakon otkaza Sergiju Krešiću Hajduk se okrenuo pojačanju iz inozemstva, a bivši sportski direktor AIK-a Jens Andersson u pregovorima je oko iste funkcije u Splitu
Vidi originalni članak

Nakon netom završene sezone Hajduk se već okreće novoj pronalaskom pojačanja, no ovoga puta ne radi se o igraču, već o novom sportskom direktoru.

Kako piše švedski Expressen.se bivši sportski direktor AIK-a Jens Andersson u pregovorima je oko preuzimanja iste funkcije, ali u splitskom klubu, koji traži nasljednika Sergija Krešića.

Andersson je već stigao na Poljud u četvrtak navečer te se sastao s čelnicima kluba, ali nije htio komentari kako napreduju pregovori.

- Nemam komentara. Nisam htio komentirati stvari, koje nisu bile potvrđene kad sam bio sportski direktor AIK-a, pa tako ću i sada - rekao je Andersson za Expressen.

Andersson je u travnju neočekivano dao ostavku na mjestu sportskog direktora AIK-a, kluba u kojem je igrao preminuli Ivan Turina.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Sarajlija 11 31.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • erobaz 31.05.2013.

    Svi normalni kupuju igrače ovi direktora hahahahahahahahahaa a jeste sprdnja

  • drmm 31.05.2013.

    Dobra stvar...samo što Hajduk nema novaca ni za kiselu vodu...a kamoli da kupi poštenog igrača...ma sve je to omalovažavanje domaćih ljudi...znamo da je glavni razlog njegova eventualnog dovođenja...da se suprotstavi raznoraznim menađerima...ali ako to ne mogu domaći ljudi...pa kako će jedan stranac,tome stati na kraj...!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare