To je to što me zanima!

Hajduk potvrdio: Istina je, City želi Palaversu i pregovaramo...

Aktualni prvak Engleske u lovu je na 'bilog tića'. Svojim je igrama u dresu Hajduka Ante Palaversa postao želja mnogih europskih klubova, a kako stvari stoje Manchester City povukao je prvi potez
Vidi originalni članak

Hajduk je potvrdio da je uspostavljen kontakt između njih i Manchester Cityja koji je zainteresiran za mladu Hajdukovu nadu Antu Palaversu (18)

- Manchester City je pokazao interes za našeg igrača Antu Palaversu i u ovom trenutku možemo samo potvrditi da su uspostavljeni kontakti - objavili su iz Hajduka putem glasnogovorničke službe bez dodatnih pojašnjenja i detalja.

TVRDI UGLEDNI NOVINAR Senzacija na pomolu: Palaversa iz Hajduka u City za 8. mil. €?!

Podsjetimo, jučer se pojavila vijest kako je City zainteresiran za Palaversu te ga je spreman platiti osam milijuna eura, a sada, eto i Hajduk potvrđuje da ta priča nije izmišljena. Da se nešto događa potvrdio nam je neslužbeno i agent Ante Palaverse, no dodao kako je sve skupa još u sferi upita te da pravi pregovori još uvijek nisu započeli.

Navodno je aktualna ideja prema kojoj bi City otkupio Palaversu te ga ostavio još neko vrijeme na posudbi u Hajduku gdje bi se razvijao u prirodnom okruženju. Bilo kako bilo, po tko zna koji put se potvrđuje da Hajduk ima ogromnu prednost što u njegovoj omladinskoj školi u svakoj generaciji izrastaju igrači zanimljivim bogatim europskim klubovima.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • svratia_nije_vratia 17.01.2019.

    Sofascore je objavila da je transfer realiziran i u aplikaciji stoji da je on igrac manchester citya

  • mauro80 17.01.2019.

    Transfer je gotov kolko sam vidio

  • realan1234 17.01.2019.

    ako je to istina kao navijac Dinama zelim im da zarade cim vise peneza jer sto je Hajduk i ostali klubovi slabiji bit ce i moj Dinamo slab

Komentiraj...
Vidi sve komentare