Obavijesti

Sport

Komentari 158

Senzacija na pomolu: Palaversa iz Hajduka u City za 8. mil. €?!

Senzacija na pomolu: Palaversa iz Hajduka u City za 8. mil. €?!
4

Da se ne radi o običnoj glasini, dobili smo potvrdu iz krugova bliskih Hajduku. Interes Cityja postoji, Ante Palaversa je na radaru jednog od najbogatijih klubova svijeta, ali još je sve daleko od realizacije

VIDEO

Manchester City dovodi Antu Palaversu (18), koji će ostati u Hajduku barem do kraja sezone. Pep Guardiola je oduševljen mladim veznjakom splitske momčadi i kapetanom U-19 hrvatske reprezentacije u kojem vidi novog Fernandinha, piše ugledni talijanski novinar Gianluca di Marzio, stručnjak za transfere talijanskog Sky Sporta.

U svijetu transfera ništa nije sigurno dok ne vidite igrača kako potpisuje ugovor ili kako pozira s dresom novog kluba. Često se stvari mijenjaju iz sata u sat, a bilo je i situacija kad su klubovi objavili da je sve gotovo pa je posao na kraju ipak propao.

Gianluca di Marzio poznato je novinarsko ime u tom svijetu i njegove objave vrlo često se pokažu kao točne, a prenose ga gotovo svi relevantni svjetski mediji.

Da se ne radi o običnoj glasini, dobili smo potvrdu iz krugova bliskih Hajduku. Interes Manchester Cityja postoji, Palaversa je na radaru jednog od najbogatijih klubova svijeta, ali isto tako saznajemo kako je još sve daleko od realizacije.

Di Marzio tvrdi kako je transfer vrijedan osam milijuna eura i da bi taj iznos mogao ići još prema gore, sukladno Palaversinoj izvedbi u drugom dijelu sezone.

Dosad je mladi veznjak pokazao da bi mogao biti Hajdukova budućnost, a čini se da bi mogao postao i Hajdukova realnost, ona surova realnost u kojoj su hrvatski klubovi, koliko god se trudili zadržati najbolje, primorani prodavati da bi opstali.

Ante je rodom iz Žrnovnice, odrastao je i živi u trokutu Žrnovnica – Stobreč – Podstrana, gdje je igrao nogomet po uzoru na oca Ivana, nogometaša Mosora, Primorca, Poljičanina... Prošao je sve omladinske selekcije hrvatske reprezentacije, kapetan je U-19 reprezentacije. Ove sezone ušao je u prvu momčad Hajduka.

Split: Utakmica 14. kola HT Prve lige između Hajduka i Inter-Zaprešića

Dok se splitski klub mučio, Palaversa je redovito bio jedina svijetla točka, a potvrda toga stigla je kad je počeo dobivati sve više šansi. Odmah se vidjelo da ima nešto u tom malom. U prvi sastav uveo ga je Željko Kopić, a Siniša Oreščanin nedavno mu je na pripremnoj utakmici protiv Dinama iz Bukurešta dao kapetansku traku.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante