To je to što me zanima!

Iz košarke u parlament: Imala bih sigurna 2 milijuna glasova

Jedna od najljepših svjetskih košarkašica Valentina Vignali (27) igra u talijanskom Azzuri Basketu, a na talijanskoj televiziji dala je savjet zamjeniku premijera Mattea Salvinija
Vidi originalni članak

Talijanska influencerica i košarkašica Valentina Vignali odlučila se pozabaviti i politikom.

Manekenske vode nakratko je zamijenila ulogom savjetnice zamjenika premijera Mattea Salvinija koji bi se po njezinom mišljenju mogao malo bolje angažirati na društvenim mrežama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Salvini je influencer na svoj način. Ima odličnu priliku angažirati se na društvenim mrežama, a koliko sam vidjela najviše radi na Facebooku. Znam da nije lako voditi profil jer trebate biti 'čovjek iz pozadine' i surađivati s ljudima - poručila je košarkašica na talijanskoj televiziji. 

Ova sportašica na svom Instagram profilu ima dva milijuna pratitelja i njezina popularnost nije upitna pa je odlučila zamjeniku premijera dati dodatne savjete kako povećati broj pratitelja. 

- Stavlja puno postova s radnog mjesta, a mislim da bi trebao poraditi na drugoj strani. Primjerice, objave vezane uz prehranu puno bi mu pomogle - poručila je lijepa igračica Azzura

Tko zna, postovi hrane vjerojatno bi razbili monotoniju Salvinijevih postova, ali postoji i drugi razlog zbog kojeg je ova košarkašica-manekenka popularna na društvenim mrežama.

Valentina Vignali jedna je od najljepših svjetskih sportašica i ne srami se to pokazati.

Tako da, Valentina, lijepo je dijeliti savjete, ali zamjenik premijera morao bi još mnogo raditi da dođe do njenog broja pratitelja.

- Da uđem u politiku, imala bi 2 milijuna sigurnih glasova - zaključila je košarkašica koju upravo toliko ljudi prati na Instagramu.

Pogledajte posljednju epizodu kviza 'Znaš il' padaš' na JoomBoosu u sklopu kampanje #ovajputglasam

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 08.02.2019.

    Bi da se glasa tko ce te pleskar

  • 07.02.2019.

    s kim se pepa

  • Mthesecond 07.02.2019.

    Fina slika ova gdje gleda jezero :)) Zgodno odrediste :D Nelose izgleda cura..Ono,nije sad neka vauuu zenska al sve je na svom mjestu :)) Treba je pohvaliti.. A cini mi se da je vise ima na instagramu nego na kosarkaskom terenu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare