To je to što me zanima!

Iz Sabora na Maksimir: Plavi dres poklonili su mi učenici...

Spremačice i konobari su se samo nasmijali, znaju da sam dinamovac, a čestitali su mi i hajdukovci u Saboru. Bio je to moj znak podrške mojem klubu, rekao nam je saborski zastupnik MOST-a Marko Sladoljev
Vidi originalni članak

Euforija je zahvatila grad, navijače, Dinamo je opet u modi. I ne samo 'obične' navijače, zahvatila je i saborske zastupnike. Jedan od njih, pravi zagrebački dečko i veliki navijač Dinama je Marko Sladoljev, zastupnik MOST-a, koji je u Sabor došao u dresu Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlučio sam na taj način pružiti podršku Dinamu, to je moj klub. Od malena idem na utakmice Dinama, imam godišnju ulaznicu i taj klub je obilježio veliki dio mog života - rekao nam je Sladoljev.

Profesore, morate ga barem jednom odjenuti

Riječ je o plavom dresu Dinama, kojeg je dobio na dar.

No ne od nekog igrača ili čelnika Dinama...

- Darovali su mi učenici i učenice 8. E razreda u Osnovnoj školi Ante Kovačić u Španskom. Bio sam im razrednik i kad sam postao saborski zastupnik darovali su mi dres. Znali su da sam vatreni dinamovac. I kad su mi ga darovali rekli su: 'Profesore, morate ga barem jednom odijenuti u Sabor'. Obećao sam im da hoću. I eto, ovo je bila jednistvena prilika. Na dresu piše 8. E i moje prezime.

Čestitali su mi i hajdukovci

Čim se u Saboru pojavio u dresu Dinama, izazvao je veliko oduševljenje. 

- Prvo su me vidjeli konobari i spremačice. Znaju da sam dinamovac, pa su mi čestitali i rekli: 'Ajmo, Marko'. Baš im je bilo drago. Čestitali su mi i neki hajdukovci u saboru. Je li primjereno doći u dresu? A je li primjereno nositi torbicu od 10.000 kuna dok ljudi kopaju po smeću i gladuju? 

LUDNICA NA MAKSIMIRU Igrači prekinuli presicu, zalili Bjelicu, Milu Horvat i Štimca!

Marko je prvi zastupnik koji je u sabor došao u dresu jednog kluba. 

- Koliko znam, nitko prije mene nije to napravio. Nitko nije došao čak ni u dresu Hrvatske kad je pobjeđivala. Samo sam želio pružiti podršku klubu za kojeg navijam od djetinjstva.

Je li odijevanje dresa povreda poslovnika?

- Koliko znam, nije.

VIDEO Ludilo u svlačionici! Puknut će zidovi, dinamovci rasturili sve

Nakon sabora Marko je otišao u Maksimir na utakmicu protiv Plzena navijati za svoj klub.

Onako, iskreno, kako to radi od djetinjstva. I kad je ušao u Sabor nikad nije krio da je Dinamo jedna od njegovih ljubavi u koju se zaljubio kao dijete. I svjedočio je povijesnoj pobjedi i ulasku u osminu finala Europske lige.

- Uh, kakva večer. Ovo je prava momčad, mislim da im nema granica. Dugo nisam vidio momčad koja se ovako bori, koja igra ovako pametno. Jedva čekam ždrijeb, ne bojim se nikoga, ova momčad može igrati sa svima i pokazati hrabrost, zbog koje sam ih i zavolio. Za dva tjedna sam opet u Maksmiru u najdražem dresu - rekao je Sladoljev.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • barbolleto17 22.02.2019.

    Skupljanje jeftinih politickih poena...

  • 22.02.2019.

    Bravo majstore!!!!

  • 22.02.2019.

    Bravo Marko 👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare