To je to što me zanima!

'Izabrala bih radije putovanje nego seks utroje. Zašto? Pa on traje samo pet minuta...'

Bivša golferica, a sad uspješna influencerica Paige Spiranac u svojem je podcastu "Playing a round" odgovarala na brojna ugodna i neugodna pitanja svojih znatiželjnih obožavatelja
Vidi originalni članak

Paige Spiranac (27) uzdrmala je sport koji se već dugo smatra za jedan od najkonzervativnijih - golf. Nakon kratke i uspješne (bar što se tiče popularnosti) karijere bacila se u influencerske vode, a vodi i podcast "Playing a round".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najnovijem podcastu odgovarala je na brojna ugodna i neugodna pitanja svojih obožavatelja, a najveći interes pobudilo je pitanje " bi li odabrala besplatno golf putovanje ili seks utroje s kim god poželi".

NE DAJ SE, PAIGE Hrvaticu brutalno napali jer je komentirala golferovu 'alatku'

- Muškarci misle na seks stalno, to im je prva fantazija. Ali kada biste to usporedili s drugim stvarima, drugačije izgleda. Primjerice, biste li radije odabrali seks utroje koji traje pet minuta ili putovanje od tri dana s prijateljima gdje možete raditi što god hoćete? Ja bih odabrala ovo drugo, kao i velika većina ljudi - odgovorila je Paige.

Paige na Instagramu ima gotovo tri milijuna pratitelja, ali svojim oskudnim izdanjima 'razmazila' je svoje fanove, koji žele vidjeti "još više" pa ih je zanimalo hoće li proširiti svoj posao i na mrežu OnlyFans koja je namijenjena za djevojke koje objavljuju golišave slike koje bi obožavatelji trebali platiti ako ih žele vidjeti.

GOLFERICA U 'PROBLEMU' Nestašna Paige: Skoro joj ispale grudi zbog prevelikog proreza

- Žao mi je, fanovi, ali 2021. nije ta godina kad ćete me vidjeti na OnlyFansu - zaključila je i ipak ostavila otvorena vrata stranici OnlyFans za neku od sljedećih godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Idi na 24sata

Komentari 65

  • okii 08.01.2021.

    pozeljna kao kap vode u pustinji..

  • 08.01.2021.

    Milo gutnem viagru i drapam te cjelu noc....i tebe i prijateljicu takoder😁😁😁

  • radijator@ 08.01.2021.

    Pet minuta????. Zašto tako dugo, kod mene je to upola kraće

Komentiraj...
Vidi sve komentare