Sport

Komentari 104

Hrvaticu brutalno napali jer je komentirala golferovu 'alatku'

Hrvaticu brutalno napali jer je komentirala golferovu 'alatku'

Američku golfericu hrvatskog podrijetla obožavatelji su nazvali licemjernom jer je komentirala fotografija legendarnog golfera u kratkim hlačicama opisavši ga 'morskim psom čekićarom'

Bivša profesionalna golferica, Paige Spiranac (27) na društvenim je mrežama odgovorila hejterima koji su ju nazvali pogrdnim imenima jer je komentirala 'alatku' Grega Normana.

POGLEDAJTE VIDEO: Paige udara lopticu

Legendarni golfer Greg Norman objavio je na Instagramu fotografiju s plaže na kojoj nosi kratke hlače, a nestašna Paige nije se suzdržala komentara i napisala:

"Greg 'morski pas' Norman. Prije kao morski pas čekićar."

Naime, njezini obožavatelji nisu ju poštedjeli te je Paige na društvenim mrežama dočekala lavina negativnih komentara.

"Žališ se na muškarce koji komentiraju tvoje tijelo, a zatim komentiraš tijelo nekog muškarca. To ne ide jedno s drugim, Paige", naveo je netko od njezinih pratitelja.

"Stalno dobivam ovakve komentare. Želim da bude jasno kako se nikada nisam i nikada neću žaliti u vezi toga. Samo me nemojte nazivati dro*om ili ku*vom i samo na temelju topića koje volim nositi to zbilja ne bi trebalo biti teško za shvatiti", odgovorila je Paige.

"Dakle Greg Norman objavi sliku bez majice na kojoj mu je jasno vidljiv penis i dobije pohvale što ima velikog. Žena s velikim grudima objavi sliku u bikiniju i velik broj komentara ići će u smjeru kako je ona dr*lja i samo privlači pozornost", napisala je u odgovoru drugom pratitelju.

Američku golfericu hrvatskog podrijetla na Instagramu prati preko 2,9 milijuna obožavatelja gdje često objavljajuje fotografije kojima ostavlja fanove bez daha.