To je to što me zanima!

Izbornik Argentine: Messi je bio ozlijeđen, ne znate što sve trpi

Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kada nije u potpunosti u formi ili ozlijeđen, rekao je argentinski izbornik nakon pobjede koja je Messiju donijela prvi veliki trofej s reprezentacijom
Vidi originalni članak

Izbornik Argentine Lionel Scaloni odao je počast Lionelu Messiju pohvalivši kapetana svoje momčadi i otkrivši da je igrao ozlijeđen u pobjedi u finalu Copa Amerike nad Brazilom (1-0).

COPA JE NJEGOVA Suša je gotova! Messi je osvojio svoj prvi naslov s Argentinom

- Da znate što je sve podnosio i način na koji je igrao u Copa Americi, voljeli biste ga još više - rekao je Scaloni novinarima nakon pobjede Argentine na stadionu Maracana u Rio de Janeiru.

Argentina je u subotu pobjedom nad Brazilom u finalu Copa Americe osvojila svoje prvo veće natjecanje u 28 godina. 

Argentinac Lionel Messi, često smatran najboljim nogometašem na svijetu, time je osvojio i svoju prvi međunarodni trofej u reprezentativnom dresu.

PRVI TROFEJ S ARGENTINOM Messi poludio: Prvaci smo, u p**** materinu! Prvaci smo

- Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kada nije u potpunosti u formi ili ozlijeđen - kazao je Scaloni, koji nije rekao kakva je prirode ozljeda, ali obasuo je Messija hvalom u noći kada su Argentinci u ogromnom broju izašli na ulice slaveći svoj prvi trofej nakon puno godina.

Bivši suigrači u Barceloni Messi i Neymar podijelili su naslov najboljega igrača Cope,

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Palmanova 12.07.2021.

    trpim i ja ..ali ne primam 100 milijuna eura Godisnje

  • Mata10 11.07.2021.

    Zar je Mesi igrao sinoć??

  • jamessi 11.07.2021.

    Konačna potvrda da je ovaj dečko skinuo svaku sumnju da je daleko najbolji virtuoz u svijetu nogometa i svaka usporedba sa tamo nekim drugim bivšim i sadašnjim je deplasirana.Čovjek je sam na vrhu i gotovo.I nevidim tko će mu oduzet i sedmu golden boću i time se odmaknut od onog naganjača pustih rekorda.Dva mega događaja.Mesi prvak sa svojom Argentinom na svom kontinentu i ispadanje onog portugalskog kl-ovna sa prvenstva starog koontinenta.Neprocjenjivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare