Sport

Komentari 33

Izbornik Argentine: Messi je bio ozlijeđen, ne znate što sve trpi

Izbornik Argentine: Messi je bio ozlijeđen, ne znate što sve trpi

Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kada nije u potpunosti u formi ili ozlijeđen, rekao je argentinski izbornik nakon pobjede koja je Messiju donijela prvi veliki trofej s reprezentacijom

Izbornik Argentine Lionel Scaloni odao je počast Lionelu Messiju pohvalivši kapetana svoje momčadi i otkrivši da je igrao ozlijeđen u pobjedi u finalu Copa Amerike nad Brazilom (1-0).

- Da znate što je sve podnosio i način na koji je igrao u Copa Americi, voljeli biste ga još više - rekao je Scaloni novinarima nakon pobjede Argentine na stadionu Maracana u Rio de Janeiru.

Argentina je u subotu pobjedom nad Brazilom u finalu Copa Americe osvojila svoje prvo veće natjecanje u 28 godina. 

Argentinac Lionel Messi, često smatran najboljim nogometašem na svijetu, time je osvojio i svoju prvi međunarodni trofej u reprezentativnom dresu.

- Nikad ne možete bez igrača poput njega, čak i kada nije u potpunosti u formi ili ozlijeđen - kazao je Scaloni, koji nije rekao kakva je prirode ozljeda, ali obasuo je Messija hvalom u noći kada su Argentinci u ogromnom broju izašli na ulice slaveći svoj prvi trofej nakon puno godina.

Bivši suigrači u Barceloni Messi i Neymar podijelili su naslov najboljega igrača Cope,

Najčitaniji članci