To je to što me zanima!

Treba li iz reprezentacije otići Slaven Bilić ili Danijel Pranjić?

Danijel Pranjić više nije član hrvatske reprezentacije. Izbornik Slaven Bilić trajno ga je udaljio iz momčadi nakon što je Pranjić izrazio nezadovoljstvo svojim statusom
Vidi originalni članak

Danijel Pranjić izbačen je iz hrvatske nogometne reprezentacije! Izbornik Slaven Bilić zatvorio je lijevom beku Hrvatske vrata reprezentacije nakon prijateljske utakmice u Irskoj.

- Imali smo situaciju nakon utakmice u Dublinu. Pranjić je nakon utakmice na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo statusom. Mi na njega više ne računamo. Zahvaljujemo se na pet godina suradnje. Želimo mu sreću i hvala mu - rekao je izbornik i objasnio zašto je došlo do prekida suradnje:

Nije bilo nikakvih ružnih riječi, ali se odbio rukovati sa stručnim stožerom.

- Poslije večere imali smo sastanak s igračima i mi smo donijeli tu odluku. Pravila ponašanja u reprezentaciji oduvijek se znaju - rekao je Bilić i odbacio mogućnost o privremenoj suspenziji.

- Nije suspenzija, na njega se više ne računa - rekao je Nane i dodao:

- U reprezentaciji se igra dobrovoljno, nije nikakva prisila i u njoj se svaki pojedinac mora podrediti kolektivu. Tu ne smije biti nikakvih privatnih interesa - objasnio je svoju odluku Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 417

  • tomy-mt 15.08.2011.

    18% podržava Bilića.Ostavka i bok.

  • GoranKatusic 15.08.2011.

    prvo trebaju otici markovic,srebric,pavlovic.

  • ANGELO D ORO 14.08.2011.

    Gledao sam paraleno utakmice Italia - Španjolska i Irska-Hrvatska, to je za usporedbu u pjesničkom izričaju kao USPVANKA za djecu ispod 4 godine i super svjetski HIT godine. Našem izborniku dosta ako ima imalo mozga. Naš stožer da ima imalo ljudske savjesti kao što nema kod njih i naših vrlih političara dali bi neopozivu otstavku i ostavili se posla gdje nemaju nikakvih rezultata !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare