To je to što me zanima!

Izgubi li, manje će ga boljeti: Joshua će dobiti 60 milijuna $

Je li to baš normalno ili ne, ostavljamo za neku drugu temu. Forbes je došao do računice u kojoj će nakon Saudijske Arabije biti teži za 46 milijuna funti ili 60 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Šest mjeseci nakon meča koji je šokirao boksački svijet Anthonyju Joshui i Andyju Ruizu vrijednost se više nego udvostručila!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Govorimo, jasno, o zaradi koja je posebno za Joshuu skočila u nebo za ovaj revanš. Britanac, iako senzacionalno poražen u Madison Square Gardenu u lipnju, zaradit će dva i pol puta više nego tada.

FRKA NA NEBU Drama u avionu: Whyteov brat spasio je život Joshuinoj majci

Je li to baš normalno ili ne, ostavljamo za neku drugu temu. Forbes je došao do računice u kojoj će nakon Saudijske Arabije biti teži za 46 milijuna funti ili 60 milijuna dolara. Prije pola godine zaradio je "samo" 18 milijuna funti.

PRIPREME ZA REVANŠ RUIZU 'Joshui dolaze likovi u kamp, dobiju batine i pokupe se kući'

E, sad, Ruiz. Svjetski prvak sigurno šalje ljubomorne poglede prema svom protivniku kada su financije u pitanju makar su se i njegove udvostručile. No znajući da je za pobjedu dobio tek malo više od 5 milijuna funti, a sada će 10, jasno je zašto mu ga hvata mala nelagoda kada se govori o tome. No takav je ugovor potpisao.

Joshua će postati rekorder svih britanskih boksača jer je Ricky Hatton protiv Floyda Mayweathera dobio 20 milijuna funti, a već je ranije prestigao Hameda, Lewisa. Frocha... I zamislite sada meč Wilder - Joshua ili Fury - Joshua. Odnosno zamislite milijune koji bi se zavrtjeli...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • luna5 04.12.2019.

    bit če zabavno u svakom slučaju

  • DamTi18cm 04.12.2019.

    Imam filing da će ići 12 rundi i odluka suca za AJa. Ako bude išlo 12,pokrast će Ruiza kao protiv Parkera. 100%

  • Kust 04.12.2019.

    Vecina boksera nikako da nauce da je poznavanje finansija i marketinga vaznije nego samo boksovanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare