Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Drama u avionu: Whyteov brat spasio je život Joshuinoj majci

Poletjelo se sa londonskog Heathrowa prema Rijadu, a nakon sat vremena leta jedan od putnika je, na visini od cca. 8.000 metara, odlučio otvoriti vrata i izaći iz aviona

Foto: Bradley Collyer, Peter Cziborra
34 komentara

U subotu se, na vrelom pijesku Saudijske Arabije, održava spektakularna boksačka večer u kojoj će se boriti i Filip Hrgović, a milijuni navijača jedva čekaju glavnu borbu, Anthony Joshua vs Andy Ruiz.

Pratnje i članovi obitelji već se polako okupljaju u Saudijskoj Arabiji, a u avionu kojim je svom sinu letjela Joshuina mama, Yeta Odusanya, događala se prava drama.

Na letu je, među ostalima, bio i brat jednog od najboljih svjetskih teškaša Dilliana Whytea - Dean Whyte koji je na kraju ispao istinski heroj.

Poletjelo se sa londonskog Heathrowa prema Rijadu, a nakon sat vremena leta jedan od putnika 'puknuo' je od panike. Klaustrofobija ili zakašnjela reakcija na visinu, nije poznato, uglavnom: sredovječni je muškarac na visini od cca. 8.000 metara odlučio - otvoriti vrata i izaći!

Boxing - Madison Square Garden PRIPREME ZA REVANŠ RUIZU 'Joshui dolaze likovi u kamp, dobiju batine i pokupe se kući'

Naravno, tad su se uspaničarili gotovo svi, ali Dean Whyte je ostao priseban, spriječio da se povuče ručica kojom bi se vrata zaista otvorila pa onda, vidjevši da čovjek nije pri sebi, uspio razgovorom riješiti situaciju.

Između urlika 'Hoću van!' i 'Smiri se!' nije prošlo puno vremena, a iz British Airwaysa kasnije je svima objašnjeno da se vrata usred leta - ne može otvoriti.

Svi su sretno stigli u Saudijsku Arabiju, a Dillianov je brat dočekan kao heroj.

Naši partneri pišu
Message