Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

Izgubi li, manje će ga boljeti: Joshua će dobiti 60 milijuna $

Je li to baš normalno ili ne, ostavljamo za neku drugu temu. Forbes je došao do računice u kojoj će nakon Saudijske Arabije biti teži za 46 milijuna funti ili 60 milijuna dolara

Foto: Reuters
52 komentara

Šest mjeseci nakon meča koji je šokirao boksački svijet Anthonyju Joshui i Andyju Ruizu vrijednost se više nego udvostručila!

POGLEDAJTE VIDEO:

Govorimo, jasno, o zaradi koja je posebno za Joshuu skočila u nebo za ovaj revanš. Britanac, iako senzacionalno poražen u Madison Square Gardenu u lipnju, zaradit će dva i pol puta više nego tada.

FRKA NA NEBU Drama u avionu: Whyteov brat spasio je život Joshuinoj majci

Je li to baš normalno ili ne, ostavljamo za neku drugu temu. Forbes je došao do računice u kojoj će nakon Saudijske Arabije biti teži za 46 milijuna funti ili 60 milijuna dolara. Prije pola godine zaradio je "samo" 18 milijuna funti.

Boxing - Madison Square Garden PRIPREME ZA REVANŠ RUIZU 'Joshui dolaze likovi u kamp, dobiju batine i pokupe se kući'

E, sad, Ruiz. Svjetski prvak sigurno šalje ljubomorne poglede prema svom protivniku kada su financije u pitanju makar su se i njegove udvostručile. No znajući da je za pobjedu dobio tek malo više od 5 milijuna funti, a sada će 10, jasno je zašto mu ga hvata mala nelagoda kada se govori o tome. No takav je ugovor potpisao.

Joshua će postati rekorder svih britanskih boksača jer je Ricky Hatton protiv Floyda Mayweathera dobio 20 milijuna funti, a već je ranije prestigao Hameda, Lewisa. Frocha... I zamislite sada meč Wilder - Joshua ili Fury - Joshua. Odnosno zamislite milijune koji bi se zavrtjeli...

Naši partneri pišu
Message