To je to što me zanima!

Izgubljeni Maguire postao hit na internetu: 'Evo što dobiješ u Premier ligi za 87 milijuna eura'

Manchester United jučer je izgubio na gostovanju kod Leicestera s 4-2, a tri gola 'idu na dušu' stopera kojeg su 'crveni vragovi' doveli u ljeto 2019. za 87 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Da su engleski nogometaši precijenjeni, znaju i ptice na grani, a na to su često ukazivali i bivši igrači iz Premiershipa. Harry Maguire je jučer još jednom potvrdio tu tezu. 

Manchester United jučer je izgubio na gostovanju kod Leicestera s 4-2, a tri gola 'idu na dušu' stopera kojeg su 'crveni vragovi' u ljeto 2019. za 87 milijuna eura doveli upravo iz redova 'lisica'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Greenwood je odličnim golom doveo United u vodstvo u 19. minuti, no Tielemans je izjednačio u 31. još boljim zgoditkom. Svemu je prethodila Maguireova izgubljena lopta, koju mu je Iheanacho ukrao, a potom poslužio belgijskog veznjaka.

Unitedov stoper je krivac i za drugi gol Leicestera. U toj je situaciji očito zaboravio za koju momčad igra. Naime, nakon jednog kornera Leicestera, Maguire nije (kao i svi ostali igrači, op.a.) izašao iz naručja De Gee kako bi napravio 'offside zamku', već je kao drvo ustao ukopan na mjestu pa je gol Soyuncua bio sasvim regularan.

EVERTON DO BODA United ponovno bez pobjede u ligi, VAR ga spasio od poraza

Manchester se nakon izjednačenje, u ludoj završnici ponovno našao u rezultatskom deficitu, a poraz Solskjaerove momčadi u sudačkoj nadoknadi potvrdio je Daka, ponovno uz pomoć Maguirea... Ovog je puta engleski stoper zaboravio koga treba 'markirati' tijekom prekida. Izgubljeno se vrtio oko svoje osi, dok nije shvatio da je ovaj već zabio za 4-2.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

PRVI PUT OSTAO NA KLUPI Solskjaer odgovorio Fergusonu i navijačima zašto Ronaldo nije igrao u prvih 11: Ja sam trener

Korisnici društvenih mreža već su se krenuli sprdati sa stoperom Manchester Uniteda, što i nije prvi put...

"Evo što dobiješ u Premiershipu za 87 milijuna eura", stoji u opisu 'kiksa' Maguirea za četvrti gol.

Istina, vratio se nakon ozljede i možda dio krivice ide na dušu Solskjaera, no njegovi kiksevi već odavno nisu rijetkost...


 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Zukizuki 17.10.2021.

    Precijenjeno englesko drvo, ništa novo u Engleza!

  • skenderbeu___dinamo 17.10.2021.

    Zašto je igrao ozlijeđen?

  • 17.10.2021.

    Mwkgajver je odlican igrac,svi mogu imati los dan i sad ga kriviti nije ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare