To je to što me zanima!

Izmijenjen termin Varaždina i Hajduka, evo kada će se igrati

Pauze za osvježenje djelomično odrade posao, no trka 90 i kusur minuta po neprirodnoj vrućini nije dobra ni za koga. Samir Toplak ukazao je na propust u organizaciji u subotu, a sada je došlo do promjene u 3. kolu
Vidi originalni članak

Ovo su nehumani uvjeti za igru. Onaj tko je radio satnicu nema veze s nogometom. Ovo je opasno po život. Čestitam objema ekipama, igrati po ovom vremenu je znanstvena fantastika. Onaj tko to nije probao, ne zna. Iz fotelje to vjerojatno drugačije izgleda - rekao je trener Gorice Samir Toplak bez dlake na jeziku nakon što su Goričani odigrali 0-0 sa Šibenikom u 2. kolu HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to strahovito vruć i sparan dan, nije se moglo disati ni na tribinama, a kamo li igrati kvalitetan i kompetitivan nogomet. Toplak je izjavom nakon remija ukazao na propust u organizaciji jer iako je službeni termometar pokazivao 36 Celzijevaca, temperatura je na terenu bila i znatno veća.

Što je potencijalno moglo dovesti do poteškoća sa zdravljem igrača. Pauze za osvježenje djelomično odrade posao, no trka 90 i kusur minuta po neprirodnoj vrućini nije dobra ni za koga.

Pa je trener Gorice pokrenuo promjene. U 3. kolu HNL-a sastaju se Varaždin i Hajduk.

Utakmica se prvotno trebala igrati u subotu od 18.55 sati, no zajedničkim dogovorom klubova zbog mogućih visokih temperatura odigrat će se u kasnijem terminu od 21 sat.

To je ujedno i jedina utakmica subotnjeg programa hrvatskog prvenstva pa nije bilo otpora niti mogućeg košenja s terminom druge utakmice.

Glavni sudac utakmice bit će Ante Čulina iz Zagreba, a pomoćnici će mu biti Luka Pajić iz Rijeke i Dario Kolarević iz Zagreba. Četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. Za VAR kontrolu zaduženi su Dario Bel i Marjan Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Antitovar *_909 25.07.2022.

    Svejedno u kolko sati igraju,adug to gubi svakako

  • franepetric 25.07.2022.

    Samo jako Varaždinci! U kost! Bodovi ostaju doma!

  • Nap7 25.07.2022.

    Svi odgadaju sada ce i dinamo odgoditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare