Obavijesti

Sport

Komentari 37

Izmijenjen termin Varaždina i Hajduka, evo kada će se igrati

Izmijenjen termin Varaždina i Hajduka, evo kada će se igrati

Pauze za osvježenje djelomično odrade posao, no trka 90 i kusur minuta po neprirodnoj vrućini nije dobra ni za koga. Samir Toplak ukazao je na propust u organizaciji u subotu, a sada je došlo do promjene u 3. kolu

VIDEO

Ovo su nehumani uvjeti za igru. Onaj tko je radio satnicu nema veze s nogometom. Ovo je opasno po život. Čestitam objema ekipama, igrati po ovom vremenu je znanstvena fantastika. Onaj tko to nije probao, ne zna. Iz fotelje to vjerojatno drugačije izgleda - rekao je trener Gorice Samir Toplak bez dlake na jeziku nakon što su Goričani odigrali 0-0 sa Šibenikom u 2. kolu HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Livaja zaigrao Torcida kup VIDEO

Bio je to strahovito vruć i sparan dan, nije se moglo disati ni na tribinama, a kamo li igrati kvalitetan i kompetitivan nogomet. Toplak je izjavom nakon remija ukazao na propust u organizaciji jer iako je službeni termometar pokazivao 36 Celzijevaca, temperatura je na terenu bila i znatno veća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što je potencijalno moglo dovesti do poteškoća sa zdravljem igrača. Pauze za osvježenje djelomično odrade posao, no trka 90 i kusur minuta po neprirodnoj vrućini nije dobra ni za koga.

Pa je trener Gorice pokrenuo promjene. U 3. kolu HNL-a sastaju se Varaždin i Hajduk.

Utakmica se prvotno trebala igrati u subotu od 18.55 sati, no zajedničkim dogovorom klubova zbog mogućih visokih temperatura odigrat će se u kasnijem terminu od 21 sat.

Hajduk i Istra susreli se u 35. kolu 1. HNL

To je ujedno i jedina utakmica subotnjeg programa hrvatskog prvenstva pa nije bilo otpora niti mogućeg košenja s terminom druge utakmice.

Glavni sudac utakmice bit će Ante Čulina iz Zagreba, a pomoćnici će mu biti Luka Pajić iz Rijeke i Dario Kolarević iz Zagreba. Četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara. Za VAR kontrolu zaduženi su Dario Bel i Marjan Tomas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...