To je to što me zanima!

'Iznenadio me prekid suradnje Đokovića i Ivaniševića. Goran se umorio od velikog pritiska...'

"Znate, u tenisu su treneri stalno pod povećalom. Kad momčad izgubi utakmicu u nogometu, nitko ne traži krivca za pojedinca, nitko ne pita je li trener krivo pripremio utakmicu", rekao je Vajda
Vidi originalni članak

Novak Đoković (36) nedavno se zahvalio Goranu Ivaniševiću (52) na suradnji i objavio kako više neće surađivati s proslavljenim hrvatskim tenisačem. Podsjetimo, Đoković i Ivanišević zajedno su surađivali šest godina, od kojih je Goran dvije godine bio glavni Novakov trener. Đoković je najveći dio karijere surađivao s Slovakom Marijanom Vajdom, a sada je i on dao svoje mišljenje o prekidu suradnje dva velikana.

MASTERS TURNIR VIDEO Publika u Monte Carlu zviždala Đokoviću, Ivaniševićev nasljednik gledao Novakov meč

- Iskreno, nisam očekivao da će prekinuti. O svemu sam, kao i drugi, doznao iz novina, pa sam samo na temelju tih informacija mogao stvoriti mišljenje - rekao je Vajda pa nastavio:

- Bio sam iznenađen jer je Novak bio jako dobar s njim posljednjih godina. Rekao sam prije da i treneri osjećaju veliki pritisak i moguće je da se Ivanišević umorio od toga.

Vajda je objasnio i kako izgleda život tenisača, ali i njihovih trenera.

U MONTE CARLU Đoković 'pomeo' Rusa u prvom meču od rastanka s Goranom

- Stalno putujemo, s kontinenta na kontinent. Stalno se opraštamo s obiteljima, ni ne znajući koliko ćemo negdje ostati, koliko ćemo izbivati ​​iz kuće. Pritisak na turnirima je ogroman, čak i za mene. Znate, u tenisu su treneri stalno pod povećalom. Kad momčad izgubi utakmicu u nogometu, nitko ne traži krivca za pojedinca, nitko ne pita je li trener krivo pripremio utakmicu. Dok u tenisu, čim igrač izgubi, odmah se prst krivnje upire u trenera - objasnio je Vajda
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fui24h 12.04.2024.

    Umorio se od đoke. Đoka ga previše pritiskao. Dogodi se nekada i to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare