To je to što me zanima!

Izvisio je: James Collins mu dao ruku, Bilić ga nije doživio

James Collins je u igru ušao u 65. minuti. Prije nego što je trebao ući htio je dati ruku Biliću. Slaven je "bio u utakmici sto posto" i uopće ga nije doživio. Stoper se brzo snašao
Vidi originalni članak

Stoper West Hama James Collins, koji je u klubu od 2012. godine, spremao se za ulazak u igru u 65. minuti utakmice. Collins je ustao s klupe za rezervne igrače te došao do aut linije i pružio šaku Biliću.

Slaven je "bio u utakmici sto posto" i govorio je nešto svojim igračima pa uopće nije primjetio Collinsa. Stoper West Hama je izvisio, ali se brzo snašao pa je potapšao Bilića po leđima. Menadžer 'čekićara' nije bio svjestan što se dogodilo, no sve su zabilježile kamere.

Iako mu je Bilić prvi dao ruku, a Collins je izvisio, na kraju su se ipak pozdravili. Pozdrav možete pogledati na 1:28:18.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Olympus 10.02.2016.

    Kaj napadate novinara, napisao je članak ko svi engleski mediji.. I Collins je tu snimku objavio na instagramu...

  • chelseaMG 10.02.2016.

    da sigurno je ljut na njega...dajte molim vas. pa vidi se da je bilić 100% u utakmici, da mu je svaka minuta bitna. a ovaj pozdrav....haahahah samo ću to reći

  • savjest1234 10.02.2016.

    Novinarčiću prije nego nešto napišeš pogledaj snimku do kraja ja sam gledao tekmu i vidio da ga je kod ulaska pozdravio ! Odbiti ti od plaće pa bi drugiput provjerio što pišeš !

Komentiraj...
Vidi sve komentare