To je to što me zanima!

Izvršni odbor Dinama sastaje se prvi put nakon skupštine! Evo o čemu bi se tamo moglo pričati

Dinamova skupština održala se 25. rujna i na njoj je ostvaren kvorum. Tada se nisu pojavili članovi naklonjeni Zdravku Mamiću. Dinamo je u velikoj krizi i potrebna su mu rješenja
Vidi originalni članak

Dinamo je protiv Ballkanija imao jedno od najgorih europskih iskustava. Modri su u Konferencijskoj ligi poraženi s 2-0 (1-0) od objektivno slabijeg protivnika, a Sergej Jakirović odmah nakon utakmice počeo je pričati o ostavci i o tome kako nekim igračima nije mjesto u Dinamu.

Jakirović se pojavio na današnjem treningu i očigledno je kako će ostati trener Dinama. Koji će igrači otići još nije poznato, ali sve se više prstiju upire prema Dariju Šimiću i upravi Dinama. Baš onoj upravi koja je potvrdu svog rada dobila na skupštini prije tjedan dana.

TEŽAK PORAZ ANKETA Tko je najveći krivac za Dinamov debakl u Prištini? Uprava, Jakirović ili igrači

Dinamov novi izvršni odbor sastat će se po prvi put nakon skupštine. Bit će to 10. listopada, a nagađa se o čemu bi se moglo razgovarati. Dario Šimić i Vlatka Peras odradili su loš prijelazni rok i sve je jasnije kako Dinamo nema kadar za borbu na nekoliko frontova. Njihov rad mogao bi doći na dnevni red na zasjedanju za nekoliko dana.

PROBLEMI U MAKSIMIRU Jakirović priznao odgovornost, što čeka uprava kluba? Vlatka i Dario, zbog vas ovaj brod tone!

- Naš mandat traje do ožujka 2024., a do tada moramo posložiti puno stvari oko stadiona i Statuta, moramo biti najbolji u Hrvatskoj, konkurirati i u Europi na najvišem nivou. Imajte to na umu, nova skupština će birati novi izvršni i nadzorni odbor, ali i ne mora. Njihov bi mandat trajao onda četiri godine - rekao je tada Mirko Barišić

Stvari oko Dinama za sada nisu posložene i izvršni odbor morao je sazvati okupljanje kako bi se pronašao izlazak iz ove rezultatske, ali i upravljačke krize.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pile2244 07.10.2023.

    Ko ovde pije a ko plaća🤣

  • kajzanavek 07.10.2023.

    Nevestić, Bulat, Mišić, Kulenović.. igrači koje je Mamić dopelal a, nisu za NK Zagreb.

  • Drminator 07.10.2023.

    Otkaz simicu,barisicu,perasicki,sheratoncima,naglicima,vedrisima...u klubu ostaviti samo legende Dinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare