To je to što me zanima!

J. Valčić: Još sam u šoku, želim Bieleckom svu sreću!

Josip Valčić je preko poljskih reprezentativaca, braće Lijewski s kojima igraju Lacković, Duvnjak i Vori u HSV-u, probao doći do Karola Bieleckog...
Vidi originalni članak

Prijateljska utakmica Poljske i Hrvatske prije tjedan dana bila je posljednja u karijeri za Karola Bieleckog. Nesretni Poljak bio je u duelu s hrvatskim reprezentativcem Josipom Valčićem koji ga je nehotice prstom 'upiknuo' u oko. Ni nakon dvije operacije nije se dalo spasiti te je Bielecki na njega ostao potpuno slijep. Igrač Lowena sam je objavio kraj karijere.
- Nažalost, ispalo je da se oko nije dalo spasiti. Morat ću naučiti živjeti novi život, izvan rukometa. Kako god bilo, snaći ću se. Ispred mene je još puno od života. Pa izgubio sam samo oko! - izjavio je Bielecki za poljski dnevnik Jedynka.
Josip Valčić je preko poljskih reprezentativaca, braće Lijewski s kojima igraju Vori, Lacković i Duvnjak u HSV-u, probao doći do Bieleckog, ali nije uspio.
- Žao mi je što se to dogodilo. Nije bilo nikakve namjere da ga ozlijedim. Još sam u šoku zbog težine njegove ozljede. Nadam se da će on to prebroditi i želim mu puno sreće - rekao je Valčić za Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • JAX 19.06.2010.

    eto što su donijele te bezvezne prijateljske, sezona gotova igrači umorni, a igraju te tekme, mislim stvarno....žao mi je bieleckog jer mi je bio među omiljenim rukometašima, no ni valčić nije kriv sigurno nije to hito no sad će ga to pratit cijeli život

  • shotica 19.06.2010.

    a da je ta žrtva bio neki hrvat bila bi priča ka triba ga u zatvor strpat, bilo je namjerno, bla bla bla...

  • man_u_francesco 19.06.2010.

    mislim da bi svi trebali učit na primjeru bieleckog i marka pavkovića (vojnika koj je ostao bez nogu). oni su oprostili ljudima zbog kojih su stradali. jako mi je žao bieleckog i nadam se da će se brzo oporaviti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare