To je to što me zanima!

'Ja cinkaroš? On je taj koji daje detalje o koki, travi i ženama...'

TEŠKE RIJEČI "Želim reći, Jordan tvrdi da sam ja 'cinkaroš', ali i 35 godina poslije, on još uvijek prepričava o tome kako je u svojoj 'rookie' sezoni ušao u sobu suigrača i vidio kokain, travu i žene" priča Grant
Vidi originalni članak

Bivši igrač Chicago Bullsa Horace Grant nije oduševljen 'Posljednjim plesom'. Kako bi i mogao biti kada ga nazivaju 'cinkarošem'. Osim što smatra da su neki dijelovi dokumentarca ipak osjetno 'filmski slobodni', nije mu se svidio niti Michael Jordan, središnji lik cijelog serijala.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Radiju ESPN 1000 u Chicagu, Grant je rekao da su Jordanovi navodi kako je upravo on bio taj koji je govorio detalje iz svlačionice novinaru Samu Smithu potpuna, potpuna, potpuna laž.

Ipak, Grant je potvrdio da je bio prijatelj sa Smithom, koji je napisao i knjigu "Jordanova pravila" ("The Jordan Rules"). No, negirao je da je on bio jedan od njegovih unutarnjih izvora. 

- Nikada ne bih rekao ništa osobno u javnosti. Želim reći, on (Jordan) tvrdi da sam ja 'cinkaroš', ali i 35 godina poslije, on još uvijek prepričava o tome kako je u svojoj 'rookie' sezoni ušao u sobu suigrača i vidio kokain, travu i žene - priča Grant. 

DONIJELA JU PETORICA Jordan srušio mit o 'flu game': Povraćao sam zbog loše pizze JORDAN I JOE KLEINE 'Zašto plačeš? Ja sam taj koji je igrao i osvojio ti taj prsten...'

- Ono što želim reći je: Zašto bi to, dovraga, uopće spomenuo? Kakve to veze ima i sa čim? Mislim, ako želite nekoga nazvati cinkarošem, Jordan je taj - napao je bivšeg suigrača.

Grant je bio bitan dio ekipe Bullsa koja je osvojila tri uzastopna naslova od 1991-1993. Potom je napustio Chicago i potpisao za  Orlando Magic. 

Nije on bio jedini kojemu se ne sviđa kako je prikazan u 'Posljednjem plesu'. Na primjer, Grant kaže da Jordan nije uvijek lako prošao sa zlostavljanjem svojih suigrača.

- Nije stvarno. Puno je toga uređeno u dokumentarcu, ako ga želite uopće nazvati dokumentarcem.

'ON ČINI RAZLIKU' Prosinečki je odabrao: Messi je bolji i od Ronalda i od Jordana

Teško da je Jason Hehir mogao objektivno napraviti ovaj dokumentarac kada je Jordan sudjelovao u njegovom nastajanju.

- Kada je tzv. dokumentarac o jednoj osobi praktično i ta osoba ima zadnju riječ o tome kako će i što izaći van, to onda nije dokumentarac - zaključio je Grant. 

NEVJEROJATNO 'Jordanomanija': Michaelove su tenisice prodane za 560.000 $

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brigadir1801 20.05.2020.

    Jordan naredio da se dokumentarac krene raditi kad je LeBron osvojio sa Cavsima nakon povratka od 3-1. A trebao je biti pušten ovo ljeto kad su bile dobre šanse da će LeBron sa Lakersima slaviti. Ugl, Jordan mali egomanijak i kompleksaš, LaVar Ball bolji igrač 1v1.

  • 20.05.2020.

    Tonija ismijavali crnci zar može gore od toga...

  • Philly76 20.05.2020.

    Dobar mi je dokumentarac samo jer sam vidio neke snimke iza kulisa, ali brate ne spomenut Kukoča u finalu protiv Jazza kad je imao 30 poena je smiješno. Ali Kerru su posvetili cijelu epizodu zbog jednog jedinog šuta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare