To je to što me zanima!

'Ja sam najgori trener u Serie A, ali i sina želim pobijediti...'

Neki će reći da sam lud, ali ne vidim razliku u pristupu igrača u odnosu na poraz od Atalante. Igrači moraju pokazati da ova pobjeda nije slučajnost, u svom stilu priča Gattuso
Vidi originalni članak

Iza nas je loše razdoblje, ovo je definitivno bila važna utakmica i zato veliko hvala igračima jer su stvarno bili dobri, rekao je Gennaro Gattuso nakon pobjede 1-0 kojom je Milan srušio Inter te izborio polufinale talijanskog kupa.

VIDEO Perišiću poništili gol, ozljeda Kalinića: Milan prošao u Kupu

- Ne ide nam, no imamo kvalitetu, to smo pokazali protiv Intera, znamo se i boriti. Ja i dalje razmišljam kao igrač, vjerujem da vas glad i osjećaj da negdje pripadate mogu odvesti daleko - rekao je Gattuso pa nastavio:

- Znamo da ova pobjeda neće riješiti naše probleme, ali će nam dati zraka. Ja sam vjerojatno najgori trener u Serie A, znam da trebam pojesti još puno tjestenine, ali uvijek želim pobjedu, čak i kad se igram sa sinom u vrtu. Želim da igrači pokažu u sljedećim utakmicama da ovo nije slučajnost.

- Možda će neki reći da sam lud, ali ne vidim neku razliku u pristupu igrača u odnosu na poraz od Atalante. Pa i protiv Verone smo kontrolirali utakmicu dok nismo primili gol. Ova momčad je dobra dok ne dođe na prvu prepreku u utakmici, a protiv Intera toga nije bilo.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Chucky_Pancamo 28.12.2017.

    Gennaro oduvijek si bio najborbeniji igrač na terenu, igralo se to protiv Ancone ili Barcelone; i vjerujem ti da ćeš sa vremenom tu svoju energiju uspjeti usmjeriti u svoju momčad i da će se Milan vratiti na stare staze.

  • 28.12.2017.

    Eh moj Gennaro, znalo se i prije sto si dosao u Milan da si najlosiji trener i to ne samo u Serie A, cak i par divizija nize. Rijetko koji "razbijac igre" moze postati dobar nogometni trener, oni su vise za MMA.

  • Budni 28.12.2017.

    Ne ti si pošten čovjek i velika igračina! A oni papki koji se ne usude priznati istinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare