To je to što me zanima!

Jackson je u šoku: Phil je bio spreman za titulu s Lakersima

Legendarni košarkaški trener Phil Jackson ostao je neugodno iznenađen odlukom uprave Los Angeles Lakersa da posao trenera daju Mikeu D'Antoniju, a ne njemu...
Vidi originalni članak

Neimenovani izvor blizak Jacksonu, koji je s Lakersima u pet navrata osvajao naslov NBA prvaka, te 11 sveukupno, tvrdi da je umirovljeni trener bio spreman vratiti se treniranju zbog Lakersa, te da je ostao u šoku kada je čuo vijest o imenovanju D'Antonija i razlozima zbog kojih su njega odbili (navodno financije).

- On uopće nije tražio nikakve financijske uvjete. Svjestan je da treneri ne zarađuju više kao prije, ali zaista nije zahtijevao ništa "posebno" - rekao je neimenovani izvor za ESPN.

- Phil je bio spreman vratiti se i osvojiti još jedan naslov s Lakersima. Nije mogao doći k sebi kada je čuo za ovakvu odluku njegovih Lakersa.

D'Antoni je u nedjelju navečer (po američkom vremenu) potpisao četverogodišnji ugovor s Los Angeles Lakersima, koji su po prvi put od ovoljetnih akvizicija (Steve Nash i Dwight Howard) spojili dvije pobjede zaredom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dsc1234 12.11.2012.

    Phil Jackson prelazi u cibonu krajem mjeseca zato je LAL uzeo ovoga tipa

  • Dax1990 12.11.2012.

    Uglavnom, los izbor za Lakerse.. Zen Master je najbolji, i on je trebao doci..

  • socijalist novoga kova 12.11.2012.

    njegov mentalni sklop i iq 160 ne paše nekima u svlačionioci ,imao je trener bullsa mislim collins od 84-91 jordana i pippena pa isto nije mogao osvojit naslov a jackson 6 u 8 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare