To je to što me zanima!

Jacobs: Razočaran sam, ispali smo prave kukavice

Prvih 20 minuta igrali smo na razini domaće lige. Nitko nije htio preuzeti odgovornost, igrali smo kukavički i izgubili, rekao je trener Anderlechta
Vidi originalni članak

Trener Anderlechta Ariel Jacobs bijesnio je na svoje igrače nakon poraza od Dinama (0-1) u Bruxellesu u sklopu Europske lige. Optužio ih je za kukavičluk i katastrofalnu igru.
- Naš golman Proto morao je ispucati toliko dugih lopti jer mu se nitko od igrača nije nudio. Nitko nije htio preuzeti odgovornost. Razočaran sam jer smo ispali kukavice - rekao je Jacobs.
- Prvih 20 minuta igrali smo na razini domaće lige, a tek smo u drugih 20 počeli nešto odigravati. Na poluvremenu sam izmjenama pokušao ubrzati igru i napraviti da budemo što ofenzivniji. Nažalost, nije uspjelo - kaže Jacobs.
Ipak, trener Anderlechta ne gubi nadu u prolaz dalje.
- Moramo promijeniti pristup igri. Sve je još moguće - rekao je Jacobs.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 03.12.2009.

    Bio sam na prvoj utakmici u Maksimiru i iako je Dinamo izgubio bilo je jasno vidljivo da Andrlecht nije niš posebno i zato sam vjerovao u jučerašnju pobjedu (čak sam je igrao i na kladi jer je koef bio bezobrazno velik -7). i zato mi je drago da smo to jučer i dokazali i smatra da ako će Ajax igrati sportski, Andrlecht nema šanse. a sad hoće li Dinamo dobiti Temišvar....

Komentiraj...
Vidi sve komentare