To je to što me zanima!

Jaganjac i Kević razbili Vardar!

Našičani su u utakmici bez pravih obrana dobili Makedonce 36-32, što će im, budu li bodovno izjednačeni, ići u korist za drugo mjesto i preskakanje malog četvrtfinala budući da su u Skoplju izgubili 26-27
Vidi originalni članak

Šest dana prije dolaska njemačkog Löwena u osmini finala Europske lige idućeg utorka, Nexe je u svojoj dvorani u petom kolu SEHA lige pobjedom protiv Vardara, ukupno trećom, najavilo najveći ispit ove sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Našičani su u utakmici bez pravih obrana dobili Makedonce 36-32, što će im, budu li bodovno izjednačeni, ići u korist za drugo mjesto i preskakanje malog četvrtfinala budući da su u Skoplju izgubili 26-27. Iako nisu trebali... Nexe još mora u Zaporožje, a Vardar čeka Motor i ide u Novi Sad kod Vojvodine prije nokaut-faze.

Međutim, danas su Našičani sve naplatili iz Skoplja uz novu sjajnu partituru Halila Jaganjca koji, uz Crnogorca Bakića, nije prošli tjedan proveo s klupskim suigračima. Jaganjac je zabio osam, osam i Kević, šest Pribetić, a 16 je obrana izbrojao Moreno Car. Više nego dovoljno da se dobije Vardar koji je u Našice stigao oslabljen, bez dva pivota, Stoilova i Walczaka, bez Jotića i Dimitrioskog.

Uz odličan početak (5-0) utakmica je do 45. minute bila u egalu kada su Nexe odvojili Jaganjac i Kević. Kod Vardara devet je zabio Dibirov, šest Gadža, a Čupić dva.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • david111111 17.03.2021.

    Uhh kako bi bilo lijepo da Nexe bude prvak i ode u LP i tam napravi show..pa da se malo procisti Zagreb od ovih gobaca i mamicevih ucenika, onda bi i rk zagreb prodisao i postao konkurentniji jer bi inače propao

  • RedDoor 17.03.2021.

    Kažu da nemamo lijevog vanjskog, a ovaj zabije osam golova!? Isto tako imamo i Martinovića i Ivića za desnog. Jedini je problem što neki igrači igraju ili samo napad ili obranu.

  • Real Madrid 17.03.2021.

    Jaganjac, to je onaj što nije dovoljno dobar da bude u repki,a ovdje razvaljuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare