To je to što me zanima!

Jakirović za Kup mijenja pola momčadi, šansa i juniorima? 'Nema vremena za opuštanje'

Bulat i Ogiwara i dalje neće biti u kadru za Goricu, a s nama će biti Cvetko i Vrbančić. Zadnji put smo protiv njih bili dominantni, ali sad nas čeka nova utakmica, kaže Jakirović
Vidi originalni članak

Dinamo će danas u četvrtfinalu Kupa u Maksimiru ugostiti Goricu. Utakmica počinje u 18 sati, a sasvim je izgledno kako će Sergej Jakirović prilično prošarati svoju momčad.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje u svlačionici Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Raspoloženje je odlično, baš na visokom nivou. Svjesni smo da nemamo vremena za slavlje i opuštanje, pred nama je Kup utakmica, natjecanje koje za nas jako važno. Nedavno smo igrali kući s Goricom, to je s naše strane bilo dominantno, ali nam je trebalo vremena da ih otvorimo - kaže Sergej Jakirović, pa nastavlja:

- Vjerujem da će oni sutra sa sličnom idejom doći u Maksimiru, tako da mi moramo biti na maksimumu ako želimo otići korak dalje. Vjerujem da će i kod Gorice biti određenih rotacija u odnosu na prvenstvenu pobjedu u nedjelju, oni su ipak igrali dan poslije nas. I mi smo imali puno napora posljednjih dana, napravit ćemo neke promjene, pokušati dodatno proširiti kadar.

Koliko igrača planirate promijeniti?

- Moramo dati priliku dečkima koji dobro treniraju, koji su velika podrška cijeloj momčadi. Pred nama je puno napornih utakmica, tu nam treba svaki igrač. Broj promjena? Uh, možda četiri, možda pet, a možda i sedam. Vidjet ćemo poslije treninga kako se tko osjeća, ali skupit ćemo momčad s kojom možemo provesti naš plan i otići dalje.

Kakvo je stanje s Bulatom i Ogiwarom?

- Bulat i Ogiwara neće konkurirati za sutrašnju utakmicu, oni se još moraju liječiti. S njima idemo dan po dan, njih dvojica treniraju individualno, ali ne opterećuju još ozlijeđene noge. Danas će u kadru biti Vrbančić i Cvetko, vidjet ćemo kako će teći utakmica, pa po potrebi i njima dati minutažu - završio je Jakirović.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • fernandes11 27.02.2024.

    nebitna utakmica, svih 11 promijenit

  • Brunci1984 27.02.2024.

    5??? Pa promijeni 11 igraca prevaro, kakav kup, bolje ispast

  • Django_ 27.02.2024.

    Danas igraju? Jeli mozes biti toliko malouman?

Komentiraj...
Vidi sve komentare