To je to što me zanima!

Jakirović otkrio za kojeg igrača je Dinamo dobio ponudu: 'Bolje da ne čačkam oko toga previše'

Dinamo je pobijedio Celje, a za Zagrepčane je debitirao Arber Hoxha. 'Vidi se da je Hoxha još uzbuđen, da je pod dojmom što je došao u Dinamo. Ali pokazao je s nekoliko poteza da će nam pomoći', kaže Jakir
Vidi originalni članak

Dinamo je stigao i do treće pobjede na pripremama. Zagrepčani su poslije Rogaške (1-0) i Triglava (7-0) svladali Celje 2-0. Strijelci u novoj pobjedi hrvatskog prvaka bili su Kaneko i Petković iz penala.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Hajduk (0-0)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Zadovoljan sam, igrali smo s dosad najboljim protivnikom, odigrali smo jednu dobru, kontroliranu utakmicu u kojoj suparniku nismo ništa dopustili i to mi je najvažnije. Zabili smo prvi gol nakon oduzete lopte poslije visokog presinga, jedino smo trebali biti malo čvršći i aktivniji u fazi obrane u srednjoj zoni, ali te finese stignemo popraviti. Super odigrana utakmica, a i u drugom poluvremenu kad smo promijenili igrače, nismo suparniku puno dopustili. Drago mi je zbog Mikića i Cvetka koji su dali doprinos ovoj pobjedi - rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

Hoxha debitirao za Dinamo

Debi u plavom dresu imao je Arber Hoxha.

- Vidi se da je Hoxha još uzbuđen, da je pod dojmom što je došao u Dinamo. Ali, pokazao je s nekoliko poteza da će nam pomoći, može proći jedan na dva, a ne samo jedan na jedan. Na njemu je napravljen i kazneni udarac. S desne strane imamo Kaneka, tu su i Špikić i Vidović, tako da imamo dovoljnu konkurenciju.

Ponuda za Gabriela Rukavinu iz MLS-a

- Gabriel Rukavina nije igrao, jer imamo službenu ponudu za njega. Poučen iskustvom bolje mi je ne 'čačkati', da se nešto ne dogodi. Klubovi razgovaraju, ako povećaju ponudu bit će transfera, on je tu i normalno trenira, možda će i odigrati neku utakmicu. Ogiwara ima problema s gležnjem, dobio je udarac 22.prosinca, nadam se da bi u utorak protiv Makedonije GP mogao dobiti minutažu - dodao je Jakirović.

Radi se o Los Angeles Galaxyju.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vitar.s.dinare 14.01.2024.

    Jel se Brekalo vraća kući,šta kažu? Pitam za prijatelja...

  • Perke HŽV 14.01.2024.

    A tu ste pajceki, danima mi mekinje stoje a vas nema🤣🤣🤣

  • 14.01.2024.

    Hoxha,Ogiwara,kaneko,Ademi,Ristovski,moharami...... sve Hrvat do Hrvata tako m a l e n i. P r o p a l i klubić g nj i d a m o 🤣 o

Komentiraj...
Vidi sve komentare