To je to što me zanima!

Jakirović: Vidjeli smo te linije, nemam pojma kako je zaleđe! Na nekima se vidi da se muče...

U drugom poluvremenu Viktoria nije imala ništa. Nemamo drugih opcija da se dignemo, sami moramo ovo izvući, zavapio je trener Dinama koji ne razmišlja o ostavci nakon novog poraza
Vidi originalni članak

Sergej Jakirović osuo je paljbu po sucu Anastasiosu Siridoupoulosu i njegovoj VAR ekipi nakon novog poraza Dinama od Viktorije Plzen u Češkoj (1-0) u Konferencijskoj ligi.

- Nismo imali ravnopravan kriterij od prve sekunde, sve što je bilo za njih za nas nije vrijedilo. Kako objasniti Mišićevu ruku ako čovjek skoči i diže ruke po inerciji, čovjek ne vidi protivnika koji ga pogađa rukom, da to bude penal - zapitao se trener Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Počeli smo dobro, a onda izgubili nit igre, momci nisu radili svoj posao da pokriju međuprostore. U poluvremenu smo reagirali, sa Sučićem i Kulenovićem dobili živosti, Viktoria nije imala ništa. Ne mogu vjerovati da se na Baturini nije gledala situacija, čovjek ga sruši s leđa, nego neka ruka, nešto daleko - dodao je u razgovoru za Arenasport.

Sandru Kulenoviću poništen je gol u 94. minuti uz doista čudno povučene linije.

- Vidjeli smo te linije, nemam pojma kako je to zaleđe. Ako ćemo gledati ramena, ako ćemo gledati stražnjicu protivničkog igrača, ta linija može biti spuštena. Nema vremena za plakanje, moramo gledati prema naprijed.

'Penali su jako upitni, to nije nogometno'

Dinamo još ima šanse za plasman u šesnaestinu finala, vjerojatno će morati pobijediti u obje preostale utakmice.

- Znali smo da moramo pobijediti Astanu i Ballkani ako se i ovo dogodi. Morat ćemo sve napraviti da pobijedimo kako bismo prošli. Primljeni golovi? Danas smo bili dosta čvršći, imali su oni Choryjevu šansu kad smo mi izgubili loptu u 45. minuti, mi smo imali više šansi. Izgubili smo šest bodova iz dva penala koja su jako upitna. To nije nogometno, prirodno je kad skočiš iza igrača. Oni to dosude kako vide - rekao je Jakirović.

'Nemamo drugih opcija'

Dinamo je, ne računajući Kup protiv trećeligaša Oriolika, pobijedio jednu od zadnjih pet utakmica, ima pet poraza u manje od šest tjedana.

- Naravno da nismo navikli ovo vidjeti. Imali smo dosta otegotnih okolnosti, vidi se na nekim igračima da se muče, ali nemamo drugih opcija da se dignemo. Ne može nitko drugi umjesto nas, svjesni smo toga i napravit ćemo sve da se dignemo u budućnosti.

Dinamo muku muči s realizacijom.

- Treba puno preciznije, tri šuta, imali su i oni tri šuta. Nismo dobili priliku iz penala, tko zna što bi bilo nakon toga, vidjelo se na igračima koliko im je stalo. Bilo im je teško, ali iz ove kože ne možemo - zaključio je Sergej Jakirović.

Ocijenite dinamovce za izvedbu u Češkoj:

 
Idi na 24sata

Komentari 110

  • pomidorapoma 10.11.2023.

    Jakirović,Leko(Karoglan),Sopić,Zekić itd. Imaju limitiran kadar igrača praktički svi ovise o volji i učinku jednog igrača(Livaja,Petković,Mierez)a vidi se po rezultatima Dinama bez Petkovića,Hajduka bez Livaje.Rijeka je tu maloj prednosti jer ima najširi kadar prosječnih igrača

  • Ivan Subasic 10.11.2023.

    dynamo je prevara od klubica koji bez kupovanja prvenstava i potkupljivanja sudaca nemre nikaj ! Tataaa vrati se

  • tomislav pak 10.11.2023.

    Odlazi!!!!Trebao si 5 kom dobiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare