Obavijesti

Sport

Komentari 110

Jakirović: Vidjeli smo te linije, nemam pojma kako je zaleđe! Na nekima se vidi da se muče...

Jakirović: Vidjeli smo te linije, nemam pojma kako je zaleđe! Na nekima se vidi da se muče...

U drugom poluvremenu Viktoria nije imala ništa. Nemamo drugih opcija da se dignemo, sami moramo ovo izvući, zavapio je trener Dinama koji ne razmišlja o ostavci nakon novog poraza

VIDEO

Sergej Jakirović osuo je paljbu po sucu Anastasiosu Siridoupoulosu i njegovoj VAR ekipi nakon novog poraza Dinama od Viktorije Plzen u Češkoj (1-0) u Konferencijskoj ligi.

- Nismo imali ravnopravan kriterij od prve sekunde, sve što je bilo za njih za nas nije vrijedilo. Kako objasniti Mišićevu ruku ako čovjek skoči i diže ruke po inerciji, čovjek ne vidi protivnika koji ga pogađa rukom, da to bude penal - zapitao se trener Dinama.

Pokretanje videa...

Trening Stojkovića i Kačavende 01:50

- Počeli smo dobro, a onda izgubili nit igre, momci nisu radili svoj posao da pokriju međuprostore. U poluvremenu smo reagirali, sa Sučićem i Kulenovićem dobili živosti, Viktoria nije imala ništa. Ne mogu vjerovati da se na Baturini nije gledala situacija, čovjek ga sruši s leđa, nego neka ruka, nešto daleko - dodao je u razgovoru za Arenasport.

Sandru Kulenoviću poništen je gol u 94. minuti uz doista čudno povučene linije.

- Vidjeli smo te linije, nemam pojma kako je to zaleđe. Ako ćemo gledati ramena, ako ćemo gledati stražnjicu protivničkog igrača, ta linija može biti spuštena. Nema vremena za plakanje, moramo gledati prema naprijed.

'Penali su jako upitni, to nije nogometno'

Dinamo još ima šanse za plasman u šesnaestinu finala, vjerojatno će morati pobijediti u obje preostale utakmice.

- Znali smo da moramo pobijediti Astanu i Ballkani ako se i ovo dogodi. Morat ćemo sve napraviti da pobijedimo kako bismo prošli. Primljeni golovi? Danas smo bili dosta čvršći, imali su oni Choryjevu šansu kad smo mi izgubili loptu u 45. minuti, mi smo imali više šansi. Izgubili smo šest bodova iz dva penala koja su jako upitna. To nije nogometno, prirodno je kad skočiš iza igrača. Oni to dosude kako vide - rekao je Jakirović.

'Nemamo drugih opcija'

Dinamo je, ne računajući Kup protiv trećeligaša Oriolika, pobijedio jednu od zadnjih pet utakmica, ima pet poraza u manje od šest tjedana.

- Naravno da nismo navikli ovo vidjeti. Imali smo dosta otegotnih okolnosti, vidi se na nekim igračima da se muče, ali nemamo drugih opcija da se dignemo. Ne može nitko drugi umjesto nas, svjesni smo toga i napravit ćemo sve da se dignemo u budućnosti.

Dinamo muku muči s realizacijom.

- Treba puno preciznije, tri šuta, imali su i oni tri šuta. Nismo dobili priliku iz penala, tko zna što bi bilo nakon toga, vidjelo se na igračima koliko im je stalo. Bilo im je teško, ali iz ove kože ne možemo - zaključio je Sergej Jakirović.

Ocijenite dinamovce za izvedbu u Češkoj:

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara