To je to što me zanima!

Jakirovića nazvali prepotentnim zbog krivo prenesene izjave: To je neoprezno i neprofesionalno!

Nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede. Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju, napisao je Jakir
Vidi originalni članak

Gledao sam utakmicu. Gubili su 3-0 na poluvremenu, a onda se Zrinjski ohrabrio, kao što smo mi izazivali, i pobijedio 4-3 u fantastičnoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je, od riječi do riječi, Sergej Jakirović odgovorio na pitanje voditelja ArenaSporta da li zna kako je završila povijesna utakmica u Mostaru između Zrinjskog i AZ Alkmaara.

Međutim, dio medija pogrešno je i u krivom kontekstu prenio izjavu trenera Dinama, zbog čega su ga neki bosanskohercegovački mediji nazvali prepotentnim i prozvali zbog navodnog omalovažavanja Krunoslava Rendulića.

GRCI POSLALI LISTU NAVIJAČA U Zagreb od grčkih vlasti stigao je neočekivani nalog: 'Uhitite i izručite nam ove Boyse!' STIGLA GA KARMA Bivši izbornik Srbije 'zaletio' se na poluvremenu: Pa tko pušta momčadi kao Zrinjski u Europu?

Zbog svega se oglasio i sam Jakirović:

"Nakon sinoćnje važne pobjede protiv Astane, imao sam priliku dati izjavu i za nositelja TV prava ArenaSport. Osim osvrta na utakmicu Dinamo - Astana, upitan sam i o utakmici Zrinjski - AZ. Nažalost, danas mi je pristiglo puno poruka o kontekstu moje izjave s obzirom da je u velikoj većini medija objavljeno da sam rekao “Zrinjski je igrao hrabrije u drugom poluvremenu, baš kao kad sam ja bio trener”.

Takvo što smatram neopreznim pa čak i neprofesionalnim te malicioznim od dijela medija, pogotovo onoga koji je to prvi objavio. Kao što svi imate priliku vidjeti, izjava ima sasvim drugi kontekst. Netko nažalost u sjajnoj večeri za Zrinjski, želi kvariti atmosferu uvlačeći mene u tako ružne kontekste. Ja sam ponosan na sve što je Zrinjski napravio dok sam bio glavni trener. Danas kolega Rendulić piše nove sjajne stranice klupske povijesti i nikada si ne bih dopustio da sebe stavljam u centar sinoćnje pobjede. Još jednom iskrene čestitke Kruni, momčadi i svim navijačima Zrinjskog. Svim srcem smo sinoć navijali za Zrinju! Nadam se da će i Dinamo i Zrinjski imati zapažene nastupe u ovogodišnjoj Konferencijskoj ligi", objavio je Jakirović na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • torondo 23.09.2023.

    Šta je Jakirević izjavio vi pametni 24 Hr

  • simplicije23 23.09.2023.

    vrime sve pokaže ...

  • Still 23.09.2023.

    Do kad ce se onaj Barisic javljat na tv za dinamo.Neznam jel stranka umirovljenika ili nogometni klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare