To je to što me zanima!

Jakobušić: Caktaš je sam rekao kako ne želi ostati u Hajduku. A agent tražio da ode besplatno

Bivši je kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati, predsjednik 'bilih' komentirao je Caktašev istup
Vidi originalni članak

Bivši kapetan i najbolji strijelac Hajduka Mijo Caktaš (29) u opsežnom, ekskluzivnom intervjuu za 24sata otkrio je svoju stranu priče u prvom medijskom istupu poslije šest mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO: Caktaš trenirao s 2. momčadi Hajduka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao je kako ga Hajduk nije plaćao, kako ga je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić lagao i molio da se odrekne primanja jer Hajduk nema novca. Cijelu priču možete pročitati u ispovijesti Mije Caktaša.

EKSKLUZIVAN INTERVJU Caktaš: Jakobušić mi je rekao 'Ako se tebe riješim, s drugima mogu što hoću'. I riješio me se

Nije dugo trebalo za odgovor predsjednika Hajduka. Puno toga događalo se posljednjih šest mjeseci, kako na klupskoj razini u kontekstu napretka, tako i u zatajenju odnosa kluba s Poljuda i Mije Caktaša, koji je isključen iz prve momčadi bez da je javnost znala o čemu se konkretno radi.

Lukša Jakobušić je u razgovoru za Dalmatinski Portal iznio svoju stranu priče.

-  Na opciju transfera Mije Caktaša odlučili smo se nakon što je igrač jasno iskomunicirao prema sportskom direktoru i meni kako ne želi više ostati u Hajduku i Splitu. Naravno, cilj nam je bio da vratimo dio ulaganja, ali njegov agent je inzistirao da Mijo ode iz Hajduka bez odštete, što se na koncu i dogodilo. Znate kako se kaže: ne možeš birati karte koje dobiješ, ali možeš način na koji igraš - rekao je Jakobušić pa dodao:

- Mijo Caktaš je bivši kapetan, jedan od boljih igrača i jedan od najboljih strijelaca. Međutim, mislim da ovakvim istupom ne utjelovljuje vrijednosti koje kapetan Hajduka treba imati. Kad god Hajduku malo krene pojavi se netko tko ga gura u zonu nestabilnosti i neuspješnosti. Bit će toga još.

Za kraj se osvrnuo na nadolazeće vrijeme. Odlaskom Caktaša rad kluba nije stao i u tjednu kada kreću novi sezoni u HNL-u još je puno posla.

- Prijelazni rok traje, počinje sezona ovaj tjedan, stavili smo ispred sebe jasne ciljeve, a imamo i izazov s COVID-om i prisustvom navijača na stadionu. To su nam trenutni fokusi.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • bruntulon 12.07.2021.

    Jakobušiću,sramoto Dubrovačke diplomacije dali misliš sa strancima vratiti Hajduku slavu.Ne zaboravi da "Boj ne bije svjetlo oružje,već boj bije srce u junaka"

  • Ri-Fiume< 12.07.2021.

    ja u ovoj priči vjerujem Caktašu....Lukša je biznismen....nije on kao caki...pa caki neda na Hajduk....a ovaj ide đonom.....podrška Caktašu....

  • 11.07.2021.

    Jedan panj manje...jos da se rijesite onog levaje ,pijuka,rupe kalinica...gdje bi vam bio kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare