To je to što me zanima!

James je prihvatio Đokovićev izazov, 'dr. Ivo' se javio: Spremi se da zakucam preko tebe

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (33) nalazi se u Zadru u sklopu Adria Toura, a na svojim je društvenim mrežama objavio video u kojem igra košarku i izazvao LeBrona Jamesa (35)
Vidi originalni članak

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković (33) godinama osvaja svijet svojim teniskim postignućima, ali je sada zadivio jednog od najboljih košarkaša svijeta LeBrona Jamesa (35) svojim košarkaškim vještinama.

SPEKTAKL U ZADRU Đoković je ipak slomio Ćorića! Borna je ispao, Novak u finalu

Đoković, koji je organizirao Adria Tour u Beogradu i Zadru, a slijede Crna Gora, Banja Luka i Sarajevo, za vrijeme dok je teniska sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa, objavio je videosnimku na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako izvodi neke košarkaške poteze.

POGLEDAJTE VIDEO: Novak Đoković na Gibonnijevom koncertu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video, upućen američkoj košarkaškoj zvijezdi Jamesu, prikazuje 33-godišnjeg Đokovića kako dribla prije šuta sa srednje udaljenosti.

- Jesam li spreman za jedan na jedan? - pita Đoković Jamesa.

Zvijezdi Los Angeles Lakersa nije trebalo dugo da mu odgovori.

- Ha! Mislim da jesi! Prekrasan prolaz za taj šut prijatelju! - odgovorio mu je James na Twitteru.

VIDEO: EMOTIVAN ZAGRLJAJ Draženova mama susrela se s Đokovićem i poklonila mu dres: 'Ovo će ići na posebno mjesto'

U priču se uključio i Ivo Karlović koji je hladno poručio Novaku da će zakucati preko njega, a Novak je odmah odgovorio.

- Očigledno nisam bolji ni u košarci ni u tenisu od Ive. On je bolji i u pjevanju. Ma, naći ću nešto u čemu ga mogu pobijediti. Pozdrav za Karla. Ivo, nedostaješ nam! - poručio je Đoković. Podsjetimo, Karlović protiv Đokovića u karijeri ima dvije pobjede i jedan poraz.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.06.2020.

    Mislim da bi mu LeBron nakon par dana treninga mogao zabiti as, ima snagu i visinu, treba poraditi na tehnici, i Novica bi mu vjerojatno koju 3-icu zabio

  • Ovca007_1 21.06.2020.

    Nadam se da je i Marko Grubinič pročito taj tvit. U svezi zakucavanja, i tako to

Komentiraj...
Vidi sve komentare